Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 1

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (459)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nenáročné milé rozptýlení po těžkém pracovním dnu. 1) 44letému Karlu Janákovi budiž čest za tento lehký pohodový snímek, který z nás snímá břemeno nutnosti posuzovat a přemýšlet. Stačí se jen s Erikem (roztomilý 36letý Jan Dolanský) kouknout do Malajsie a je vystaráno._____ 2) 29letý Matouš Ruml (hlavní postava Marek) se mi v rolích různých neschopných mimoňovitých bambulů už začíná pomalu zajídat. Daleko více sexy mi připadl v rozhovoru se svým otcem, kdy mu opilý říká, co si o něm a jeho charakteru myslí. To 31letý Jakub Prachař (Markův soupeř Filip) měl s rolí větší štěstí, i když ani on nehraje žádného debila, jenom poněkud zhýčkaného zbohatlického synka a klátiče. 63letý Miroslav Donutil (Markův otec) se úkolu zhostil se svým obvyklým šarmem. Role hloupé husičky tak zbyla na 25letou Kristínu Svarinskou (obletovaná dívka Stephanie)._____ 3) Pro pomoc případným zájemcům uvádím deset zmíněných zázračných pravidel, jak tedy získat holku. 1. znát svou kořist - 2. musí si všimnout - 3. ohromit - 4. prolomit tři strážce - použít osud, probudit touhu a dorazit - 5. nevolat jako první - 6. porazit soka - 7. pravidlo líbací a postelové (ve filmu vynecháno) - 8. nech to na přírodě - 9. zničit soka - 10. když se to nepovede, tak se nezbláznit. A je to doma. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie u které jsem se docela zasmál. Lexa byl super stejně jako Dolanský. Jde o romantickou komedii a ty prostě nemůžou končit špatným koncem, bohužel ve skutečném životě si v 99ti případech ze 100 slečna, po které pálite vybere septika (ti co mě znají ví co tím myslím, pro ty ostatní takhle definuju synky co jsou ostudou našeho pohlaví - perefektním prototypem septika je například Justin Bieber)...6/10. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Nesympatickej loser furt před někym prchá nebo někam padá, nejlíp i s celým autem nebo s fejkovou sádrou, přičemž to vůbec není vtipný, zábavný, poutavý, naopak bych řekl, že jsem to už někde viděl. Jo, viděl! Recyklujou se tu totiž gagy ze Snowboarďáků a Rafťáků, které byly slabé už ve Snowboarďácích a Rafťácích. A tak je to vlastně s celým filmem. Vyčpělost a vyšeptalost každé modelové postavy, nesmyslnost a hloupost každého dialogu či dějové zákruty. A hrozná nuda. 30% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Účast Donutila ve filmu už začíná bejt otravná a nesnesitelná jako každý druhý film, ve kterym kdejakého negra či buranskou filcku dabuje Bohdan Tůma.Největší problém je ale Matouš Ruml, nebaví mě sledovat český filmy, který jsou umělecky náročný tak, že si pořád v každý Rumlově scéně řikám, to bych zahrál taky s přehledem, né líp, ale minimálně stejně a o to víc mě tyhle filmy uvrtají spíš do smutku a deprese, kdo všechno má to štěstí a může se živit tím nejlepším řemeslem na světě...hraním.Jinak občas to je sranda, Dolanský je naprosto boží a Prachař exceluje.Typická Janákovina, která nemá ale při neúčasti Mádla takovou sílu.Navíc (nic proti hlavní hrdince) ale určitě bych se snažil jako filcka v čubčím koži kvůli takové slepici, která neví koho chce, buď mě chce nebo ne, rozhodně ze sebe nebudu dělat debila, navíc každá druhá holka ve filmu byla mnohem krásnější, jako např. ta luxusní servírka.45%. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Ke komediím bychom měli být zpravidla více tolerantní a neočekávat od nich hlubokomyslné poselství s psychologickým přesahem a filosofickými anotacemi, na druhou stranu si nemyslím, že je jakkoliv troufalé od nich očekávat třeba trochu srandy, kurva! U tohoto jsem se zasmál jen jednou a to když mi čivava začala olizovat koule. Bázlivý frustrant, jemuž dívky říkají pouze "uhni debile", se marně snaží vyšukat umíněnou slovenskou pipku, která dělá mnoho povyků pro mrd. Hahaha! Marně pátrám, pro koho je tato nudná nezáživná sračka určená. Pro děti asi těžko, protože ty o šukání nic nevědí, teda pokud si je po školce nevyzvedává strýček Fridrich, pro generaci mého věku asi taky ne, protože nám stačí zajít na libovolnou diskotéku, kde si ke kýženému výsledku postačí vyhlédnout první sťatou šlápotu bez soudnosti, pro kterou je pozvánka ke koitu slovy "pojď mrdat, pičo" to nejromantičtější, co jí kdy kdo od dob fotrovýho "setři si to z huby a neříkej to mamce" pověděl, a pro starší už vůbec ne, poněvadž ti jsou doufám dost inteligentní na to, aby nechodili do kina na cokoliv, co má v názvu "10 pravidel", nebo "jak sbalit holku". Můžete si být jistí, že podle těchto pravidel byste úspěšně nesbalili ani mrtvýho psa. Prostě byste si ho museli normálně klasicky nabrat lopatou na gauč a pustit se do práce bez ptaní. Jsem nesmírně rád, že mě desítky hodin oduševnělé výuky v nedělní škole naučily, jak si získat dívčino lůno postaru, a to sice umlátit ji kyjem a odtáhnout si ji do brlohu. Úspěšnost zaručena. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Markovi (Matouš Ruml) cestou z Prahy na zámek ve Mcelích dojde palivo. Mcely jsou ale od pražského Žižkova, kde Marek bydlí, vzdáleny jen zhruba 60 kilometrů a cesta vede z velké části po dálnici. Markovi se ale kontrolka rozsvítí až na silnici v lese a benzín dojde krátce poté. Moderní auto ale na rezervní množství paliva musí ujet alespoň 50 kilometrů, a tak by neměl být problém dojet až do Mcel. (Martin_L)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno