Reklama

Reklama

Dannyho auťáky

(pořad)
  • USA Counting Cars

Obsahy(1)

Danny a jeho tým jezdí po městě a hledají auta, která by mohli odkoupit, vytunit či přestavět a prodat za vyšší cenu. Někdy se ale také stane, že si Danny auťák nechá, protože ho prostě prodat nechce. Tento seriál sleduje každodenní činnosti v Dannyho autoservisu, kde restaurují a tuní všechny možné typy automobilů. (TV Nova)

Zajímavosti (3)

Danny Koker

  • Je odborníkem přes všechno, co má kola a motor. Provozuje také několik podniků. Pracuje od rána do večera a často i o víkendech. Když zrovna nevede Count's Kustoms a Count's Tattoo Company, fušuje do zpěvu. Je hlavním zpěvákem hardrockové kapely Count's 77, kterou založil v roce 2014. Kapela zaznamenala mírný úspěch a dokonce vyprodala několik koncertů. Aby svou vášeň pro hudbu spojil, je také hrdým majitelem nahrávacího studia s názvem Desert Moon. Čisté jmění Dannyho Kokera se odhaduje na 13 milionů amerických dolarů a velká část z toho je uložena v jeho neuvěřitelné sbírce aut. Ale zatímco většina jeho bohatství pochází z jeho úspěšné televizní reality show Dannyho auťáky (od r. 2013), není to ani zdaleka jeho jediný zdroj příjmů. (sator)

Mistři zastavárny (2009) (pořad)

  • Majitel "Rick's Restorations" Rick Dale, který se často v pořadu objevuje coby opravář a restaurátor, se později objevil ve vlastní show Americké restaurování (od r. 2010), kde se "hvězdy zastavárny" tu a tam také objeví. K podobnému prolnutí s další show stanice History Channel pak dochází se starožitníky pořadu Hledači pokladů (od r. 2010) a automobilovými nadšenci z o generaci mladšího pořadu Dannyho auťáky (od r. 2013). (oje)

Reklama

Reklama