Reklama

Reklama

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (74)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Na Annie jsem koukal jen, že tam hraje moje oblíbenkyně Cameron Diaz, jinak bych směle tento snímek minul obloukem. Děj je klasickým klišé, kdy pěstounská péče je hrozná, děti jsou šikanovány a tak když se naskytne šance, malá Annie ji využije k dobru všech. I když ze začátku nemá moc radost ze své nové rodiny, časem oběma stranám dochází, kde je rodinné štěstí. 50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $85,911,262Tržby Celosvetovo $139,840,525Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,252,912 //počet predaných kusov 278,355Tržby za predaj DVD v USA $9,357,186 //počet predaných kusov 527,704║ Cameron Diaz tak to je čistý otras, tá by to fakt mala už zabaliť a nie stále strašiť vo filmoch, ináč to celkom ušlo aj keď vyumelkované to bolo dosť /55%/ ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

A teď tu o Popelce, chtělo by se zvolat po shlédnutí filmu. Popelka v něm totiž není, ale jinak jsou postavy jak vykopírované z pohádek. Macecha jako z Perníkové chaloupky, opuštěný sirotek a přepracovaný bussinesman, v podstatě každá scéna připomíná vyprávěnky z dětství. A tak se není co divit, že všechno spěje k veskrze kladnému kýčoviténu konci. Někteří se jenom polepší, jiní úplně zblbnou a vzdají se svých snů. A výsledek? Veskrze žádný. ()

Compote odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem měla problém i dokoukat. Příběh malé černošky,sirotka, která nabyde svého amerického snu. A do toho si zpívá a zpívají i ostatní. A to o všem, naprosto o všem. Klidně by tam mohla být píseň ve stylu "tak je zase raníčko, namažu si chleba s máslem- a k tomu si dám kafíčko"..."a potom půjdu na záchod, co je orientován na východ"..."do školy už musím jít, nebo trable budu mít"..." Jestli tenhle film uvidím někdy čirou, nešťastnou náhodou znovu, tak se zároveň oběsím a vyskočím z okna" - >což se sice nerýmuje, ale je to tak. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Trápnosť je ideálne slovo akým sa dá tento film pomenovať. Originálny muzikál som nevidel, no myslím si, že by som si ho asi mal pozrieť, lebo neverím tomu, že to tam vyzeralo takto. Neskutočné kvantum otrasných vtipov a humoru, kde človek skutočne pozerá len zdesene. Najhorší je asi fakt, že film si v určitých momentoch sám sebe adresuje, že sú tie scénky hrozné. Tak načo ich tam potom dávajú? Rovnako sa mi páči amatérsky záber záchrany Annie, ktorý je strihnutý z dvoch rôznych uhlov. Úplne mimo. Prečo robí niekto muzikál, keď je hercom divné, že sa tu odohráva muzikál? Celý ten film je trápny, nechutný absolútne mimo akejkoľvek chuti a jediný dôvod, pre ktorý dávam 1* je fakt, že Jamie Foxx, Rose Byrne a Quvenzhané Wallis sa naozaj do toho niečo snažia dať. Cameron Diaz je v tomto afektuje až je to neznesiteľné, veľa postáv filmu sú skutočne nesympatickí a nepríjemní, hudba vo filme je absolútne strašná. Vyhnite sa. Hodnotenie: D- ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • „Vrchná sestra z detského domova nie je milá ani pekná, má radšej drinky ako deti," prezradila o svojej postave Cameron Diaz. (kacer4)
  • Cameron Diaz (Hannigan) se svěřila, že nerada natáčí s dětmi, protože se před nimi nesmí mluvit neslušně. Bývá také zvykem, že za každé sprosté slovo, které herci (či komukoliv ze štábu) před dítětem uklouzne, musí dát dolar do jeho kasičky. (Nikitera)
  • Vo filme sa objaví aj speváčka Sia, ktorá pre film naspievala skladbu "Opportunity a You're Never Fully Dressed Without a Smile". (yacomoG)

Reklama

Reklama