Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (125)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Absolutne nechapem,preco ma tento akcny animak tak nizke hodnotenie,ved nema ziadnu chybu,vtipna,mila a pohodova zalezitost s kopou milych postaviciek,z ktorych sa mi najviac pacil ten zlaty nemy potkan,taktiez pribeh a hudba boli uplne v poriadku,cize za mna jednoznacne plny pocet hviezdiciek...:-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl slusnej opruz. I na pomery animaku stupidni pribeh, prumerna az podprumerna animace, dabing sice dobrej, ale postavy naprosto nezajimavy a nesympaticky. Nenajdete si tu nikoho, komu byste fandily, nebo si ho oblibily, navic se nekona ani zadna zabavna vedlejsi postava. Forky by se daly spocitat na prstech jedny ruky a to se jeste nejedna o nic zazracnyho, spis ve stylu nekdo se lekne nebo nekam spadne. Vylozene jsem se nenudil, ale i tak to je jeden z nejslabsich animaku posledni doby. ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

Průměrně vtipný a příběhově spíše podprůměrný animák. Pár zvířecích postaviček mi připadalo dostatečně legračních i zajímavě napsaných (třeba krysí kamarád), jiné mi lezly na nervy (třeba mýval). Asi jsem do značné míry ovlivněn i tím, že jsem neviděl Za plotem, které Velká oříšková loupež údajně hodně vykrádá. Pak bych možná hodnotil hůře. Takhle slabší tři hvězdy. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

díky stopáži a velmi dobře obsazenému dabingu loupež nestihne nudit,nicméně jinak jde pouze o lacinější kopii 8 let starého Za plotem.Co víc,ani animace není na dnešní dobu nikterak převratná (zároveň ani není vyloženě špatná) a f´´orky míří hlavně na děti ve stylu někdo někam spadne,dostane ránu,spadne mu něco na hlavu.Viděl už se spoustu horších,ale tohle víc jak průměr není...50% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

"Velká oříšková" dijak neurazila, ale že bych z ní byl nějak odvařený to teda ne. Asi největší zápor animáku beru až nestoudnou podobnost se Za plotem. Opět jde o tlupu zvířat co hledá zásoby na zimu, opět je hlavním hrdinou "sobecký hajzlík", opět tu máme "někoho zevnitř" (jen tenkrát to byl kocour, ne pes), opět lidé vystupují groteskním způsobem... mám pokračovat? Je to neuvěřitelné. Díky tomu ať chci nebo ne srovnávám a "plot" vyhrává na celé čáře. Kompletně. A to ani neřeším jestli pytel ořechů lze vůbec poplést zapytelm s penezi ;). Takže je to za 2,5 (zaokrouhleno na 3). ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama