Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 2

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (125)

hammer_head 

všechny recenze uživatele

Silně podprůměrný animák u kterého mě bavily pouze titulky, kde trsá PSY. Příběh je nic moc a bohužel ani ta animace nepatří k těm lepším. Přesto bych viděl největší problém v tom, že si mě nedokázala získat ani jedna postavička, především hlavní veverák byl silně nesympatickej. Na tak krátkou stopáž to byla strašná nuda. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl slusnej opruz. I na pomery animaku stupidni pribeh, prumerna az podprumerna animace, dabing sice dobrej, ale postavy naprosto nezajimavy a nesympaticky. Nenajdete si tu nikoho, komu byste fandily, nebo si ho oblibily, navic se nekona ani zadna zabavna vedlejsi postava. Forky by se daly spocitat na prstech jedny ruky a to se jeste nejedna o nic zazracnyho, spis ve stylu nekdo se lekne nebo nekam spadne. Vylozene jsem se nenudil, ale i tak to je jeden z nejslabsich animaku posledni doby. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu velice pěkná, koukatelná a moje drcera v kině se na to dívala se zájmem a otevřenou pusou. Občas i vtipné. Druhá půlka byla však zbytečně natáhnutná, aby splnili povinnou hodinu a půl. Bohužel to začalo být díky tomu nudnější a člověk začal ztrácet pozornost. Jinak ale hezký příběh a perfektní grafika. 3* ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Šéfe, olíznu tě... no tak." asi nejvtipnější hláška z filmu, což je hodně smutné. Pro malé děti dobré, ale pro ty nad 10 let už to bude nehorázně podprůměná pytlovina. Odkdy se z oříšků dělá poprcorn? Asi jsem něco zaspala. Byla zde řada narážek na spousty věcí jako ztracené město Ořechádo atd... to je vždy fajn, ale i tak to bylo slabé. Nejvíc mě pobavila asi scéna, kdy uvidí obchod s oříšky a začnou tančit na gangham style ovšem stylem připomínajícím Matta ve světě.... ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

V úvode sa to tvárilo ako Za plotom, našťastie mal animák v ďalších minútach vlastný príbeh a nekopíroval. Pôvodne som mal pripravené tri hviezdy, ale to by som nebol sám so sebou spokojný. Postavičky celkom v pohode, aj príbeh a zápletka celkom ušli, humor ako kedy. Dosť to celé pokazil český dabing, na slovenský sa v animákoch pre mňa nechytá. Je možné, že ten humor však bol sám o sebe nič moc a dabing to len podčiarkol. Inak sa to pozrieť, samozrejme, dalo, no nepachtím po tom, aby som si to púšťal každý deň. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama