Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina (Jota) se postará o ženu, která se vybourala na motorce. Ta si nic nepamatuje, a tak Jota ženě namluví, že je její přítel a už 4 roky spolu chodí. Pojmenuje ji Liza (podle své bývalé přítelkyně Elizy, kvůli které chtěl právě spáchat sebevraždu) a odjíždí do kempu U Zrzavé veverky.... (xjane)

Recenze (69)

sahe 

všechny recenze uživatele

Povedený film, sice se mi "nelíbí" tak jako Lucia y el Sexo... ale "všudypřítomná" veverka je unikátní... je fakt, že pokud si člověk nepřečte o čem ten film je a pak ho vidí, tak "nepozná", že tu amnézii předstírá, ano pocítíte to až po chvíli, budete také vtáhnuti do děje a veverka vás bude pozorovat :-) ()

Houda666 

všechny recenze uživatele

Medem tradične nesklamal a pripravil pre diváka netradičný filmový zážitok. Správanie postáv sa nedá predpovedať a miestami je dokonca až nelogické (scéna, kde si Liza/Sofia strčí ruku mladého chlapca do rozkroku a iné). Tento fakt však len umocňuje filmový zážitok a nepôsobí rušivo. Rozhodne ide o film, ktorý sa oplatí vidieť. Hodnotenie: 75% ()

Reklama

Damiel 

všechny recenze uživatele

Docela dobrej blázinec, který mě hlodal v hlavě ještě asi týden potom, co jsem ho poprvé viděl. Ukázka toho, v čem tkví kouzlo filmu, který má divákovi něco říct. Kdo by u toho chtěl relaxovat, vypnout mozek a pochruopávat popcorn, tak mi ale asi neporozumí, stejně jako tomu filmu - a to já si netroufám tvrdit, že jsem mu cele porozuměl :-) ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Opět hooodně vydařená Medemovina. Drama plné lží, manipulací a metafor se špetkou tajemné erotiky. A o čem to je? O lidech nebo o veverkách? :-) V době páření, na jaře a v létě, samečci začínají bojovat o území s ostatními. Jeden sameček porazí druhého tím, že ho ostře pronásleduje. Dominantní sameček, zpravidla ten větší, silnější, vyhání vetřelce. Dojde k potyčce, ve které je to nejhorší, co se může stát, ztráta kousku ocásku. ......Jsou také obratné, pokorné a lehké, jako mouchy, lháři, plaché, ale rafinované, kličkují a velmi schopně kují pikle za mužskými zády. 4,5* ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Medemovy filmy jsou obvykle osobité, originální a obrazově nádherné. Na amnézii tu již spousta variací samozřejmě byla, ale tato je jiná. Lži, hrátky a předstírání v zájmu silné osobní přitažlivosti nebo úniku od zla minulosti v prostředí kempu u jezera - za sebe jako spokojeného diváka mohu jen doporučit. ()

Galerie (4)

Související novinky

Reklama

Reklama