Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

darwin 

všechny recenze uživatele

Slušná a pohodová teen komedie, která v žánru vyniká tím, že má pomalé tempo a pouze dvě hlavní chlapecké postavy, přičemž ta druhá slouží jen jako ten pověstný "fun-mate". Krásných holek je tady plno, až oči přecházejí a pro fanoušky Kriminálky se zde mihne tehdy ještě neznámý Eric Szmanda. Hudba není nějak výjimečná, ale kousky od Bowling for Soup to zachraňují. Pohoda. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Náhoudou tohle je velice zábavná komedie, která nečerpá z žádných žánrových klišé, ale dokáže zabavit hodně originálně a skoro po celou dobu a některý nápady jsou fakt neuvěřitelný, pravděpodobně nejlepší scéna je bradavkovej combat mezi Tuckerem a Greenem, krom toho je ve filmu Emmanuelle Chriqui, kterou považuju za takovej mix mezi Ivou Kubelkovou a Salmou Hayek ()

Reklama

tranquill 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý průběh mého dojmu z filmu. Prvních 20 minut jsem jsem myslel, že to vypnu, že se jedná o přisprostlou teenegarskou komedii. Trapné prvky tam sice trochu zůstaly (a vlastně byly později vysvětleny), ale poté, co hlavní hrdina spustil své monology, získal film naprosto jiný nádech. Zde musím především ocenit scénáristu, který je skvěle napsal. A vlastně to byla nakonec čistokrevná romantická komedie :-) ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Jak málo stačí k tomu, aby se jeden puberťák zamiloval....výpadek elektriky v momentě, kdy cestujete výtahem. Roztomilá teenagerovská komedie plná pubertálních vtípků, zábavných dialogů na téma kluci/holky a krásných slečen z nichž pravá je jen ta jedna. Nevím, jak se to stalo, ale bavil jsem se a v závěru hlavnímu hrdinovy fandil, ať to dobře dopadne. ()

Hrus 

všechny recenze uživatele

Docela slušná komedie s několika pěknými děvčaty (Katherine Heigl, Jaime Pressley, Emmanulle Chirqui) občasným rádobymoudrem a občasnými humornými momenty, takže jsem se vlastně nakonec poměrně dobře bavil. Škoda, že žánr teen rom. komedií je v poslední době svými zástupci automaticky degradován na komentáře typu "další bezduchá teen komedie", ale tato opravdu není tak špatná. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama