Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

tranquill 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý průběh mého dojmu z filmu. Prvních 20 minut jsem jsem myslel, že to vypnu, že se jedná o přisprostlou teenegarskou komedii. Trapné prvky tam sice trochu zůstaly (a vlastně byly později vysvětleny), ale poté, co hlavní hrdina spustil své monology, získal film naprosto jiný nádech. Zde musím především ocenit scénáristu, který je skvěle napsal. A vlastně to byla nakonec čistokrevná romantická komedie :-) ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Nemyslím ten film že by byl blbost to určitě ne, ale taky to není nic světobornýho. Přemýšleli jste nad tím dějem? Kdybych byl holka a s někým si užil ve výtahu a bylo to fakt skvělý tak bych mu dal určitě lepší stopu než spodní prádlo. Nebo to u vás holky chodí tak že když je někdo dobrej v posteli tak je lepší ho co nejrychlejc opustit? To je asi blbost, že jo? Takže zapomeňte na to. Jo sou tamdobrý scény ale není jich tolik a navíc jak pravil kolega těch pěkných holke tam není tolik. Navíc jedna z nejhezčích je lesbička (což může bejt sexy:)) a co se týče jiných tak já osobně třeba nerad holky co jim padaj z intimních míst na schody určitý kulatý kovový věci..... ()

Reklama

ex.it 

všechny recenze uživatele

Nápad by to nebyl sám o sobě vůbec zlý, pojetí teenagerovské komedie jako "dokumentu" s doprovodným komentářem hlavního hrdiny s rádoby chytrým podtextem. Ale příště, prosím, trochu úrovně a propracovanosti. Bohužel se s vcelku dobrého nápadu stala další ubohá komedie pro patnáctileté holčičky, ale nelituju toho času, který jsem strávila sledováním filmu. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Film, který osciluje mezi teenagerovskou komedií, dokumentem a sexuální příručkou "Jak na to?". Stejně tak humor je místy povedený, místy trapný a místy roztomile didaktický. Svým pojetím má blíže než k současným teenagerovským komediím třeba k celkem povedeným "Sexuálním praktikám pozemšťanů", takže proč ne. ()

juanpera 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipna teenegerovska komedie, jako kazda "americka" pritazena na nekterych mistech za vlasy nepochopitelnou situaci. Ale v zasade dobra zabava s vtipem a dobrou pointou. Jen opravdu zbytecne ukousnute jazyky... Jinak vtip a hezke holky tomuhle dilku nejdou uprit. I kdyz ten pribeh je citatelny od prvniho okamziku. takze LIBI 60! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama