Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to zdaleka není tak tupé, jak by se na první pohled mohlo zdát. Samozřejmě, nic hlubokomyslného s komplikovaným dějem se nekoná, ale minimálně monology hlavní postavy jsou rozhodně zábavnější, než nechutné variace fekálních vtipů v jiných teenagerovských komediích. Už jen proto trochu přitlačím a dám slušných 60 % ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Krapet netradiční teenagerovská komedie očekávaně plná touhy po sexu, lásky a toužebného očekávání. Hlavní postavou je Matthew, který se náhodně ve výtahu setká s nějakou dívkou a aniž by jí viděl do obličeje, zamiluje se. A teď jde o to, jestli se mu podaří jí vypátrat. Ale tolik filozofických myšlenek co se týče partnerských vztahů, sexu a vůbec rozdílů mezi mužem a ženou, které přitom vyřkne, aby jinak divák pohledal. Ale kupodivu to má váhu, i když někomu může z toho jeho neustálého žvanění začít třeštit hlava. Co slovo, to myšlenka, která určitě stojí za zamyšlení. Velmi silně se to totiž dotýká feministických myšlenek a právě postavou Matthewa se jim to snaží dávat pořádně na frak. K zasmání tady toho jinak zase až tak tolik není a co se týče u teenagerů tolik oblíbený fekální humor, ten tu je také, ale je vcelku držen na uzdě. O ději nemá cenu diskutovat, neboť tu dohromady vlastně ani žádný není. Máme tu jen školu kde je sto dívek a mezi nimi Matthew hledá tu pravou. Nic víc, nic míň. Film v jádru podivný, ale myšlenkově zásadový. ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem pochopil, že nekoukám na další teenagerskou komedii s fekalními vtipy, ale na teenagerskou komedii s trapnými nefekálními vtipy. To je asi jediný rozdíl, kterým se tenhle film odděluje z dlouhé řady ostatních. Jo, a ještě v hlavní roli nenajdete nebušeného hezouna, který sice neumí hrát, ale všechny puberťačky ho budou "žrát" - v tomhle snímku najdete nenabušeného ťuňťu, který neumí hrát a nezaujal by ani tu filmovou Doru z knihovny (můj názor - nejsem ale puberťák a už vůbec ne puberťačka). Film je navíc nebušen neuvěřitelným množstvím moralitek, které jsou podávány příliš násilnou formou a v zásadě ani nefungují. Je to škoda, protože scénář až tak naivní není a možná z toho šlo vytřískat i průměrně zábavnou komedii. [červenec 2006] ()

ypres.bass 

všechny recenze uživatele

Nevěříte že i v teenagerovské komedii lze najít vědu? nedivil bych se kdyby ten film byl socionatropologický průzkum, ale oblečený do teenagerovské komedie aby to někdo zaplatil. A Larisa Oleynik je naprosto sladká. A ta scéna s polštáři a spánkem v peří to je romanťák první kategorie. --- 80% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Miestami je to fakt len ďalšia hlúpučká teenagerská komédia (spolubývajúci so závažím na penise, pobehovanie po dievčenskom internáte, ktorý akoby bol obývaný samými modelkami), no občas to má aj lepšie chvíľky a niektoré postrehy hlavného hrdinu boli celkom trefné. Takže celkom v pohode film, ktorý síce príliš nepobaví, ale ani neurazí. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama