Reklama

Reklama

One Direction 3D: This Is Us

  • Velká Británie One Direction: This Is Us (více)
Trailer 3

Hudební 3D film o momentálně nejslavnější chlapecké popové skupině One Direction natočil Morgan Spurlock, tvůrce kultovního dokumentu Super Size Me. Fanoušky a hlavně fanynky této britské kapely čekají strhující záběry z koncertních pódií i ze zákulisí velkolepých show. Chybět nebude ani komorní pohled do soukromí pětice sympatických mladíků. Skupina One Direction v roce 2010 patřila mezi favority britské talentové soutěže X Factor, do které se mladíci přihlásili individuálně a ž v jejím průběhu vytvořili skupinu. Dnes patří pětice Niall, Zayn, Liam, Harry a Louis mezi největší hvězdy mezinárodní hudební scény, prodali na 30 miliónů desek a jejich zatím poslední album „Take Me Home" se umístilo na první příčce hitparád ve 37 zemích. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel kingik smazal svůj příspěvek.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

animaxis

to nebude 1D to bude mnou :D každá dizkuze, do které vstoupím se zvrtne k tomu, jaké jsem orientace a podobným tématům :D :D

na příspěvěk reagoval animaxis

Uživatel kingik smazal svůj příspěvek.

Uživatel kingik smazal svůj příspěvek.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Hem.m

neholím :D jato mám svoje chlupy až moc rád :-P Ale podpaží si holím, protože když tam mám chlupy strašně mě to svrbí :-))))

na příspěvěk reagoval Hem.m

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

Beckett51

Ano, doba v trendech péče o tělo pokročila. Dneska jsou i ženské vyholené na 90% a to dřív taky nebývalo trendy, viz osmdesátá léta a filmy s "bobry":-))

na příspěvěk reagoval Beckett51

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

kingik

souhlasím, kluci jsou v tomhle strašně "ukřivdění"... ale dneska to zase chodí úplně jinak.... dřív kluk, kterej si oholil nohy byl automaticky 4% (dneska už to je přes 10% ), a teďka si nohy holí každej třetí....

na příspěvěk reagoval Hem.m, kingik

Uživatel kingik smazal svůj příspěvek.

Uživatel kingik smazal svůj příspěvek.

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

Allien.9

ale ich póza zženštilá je :) to je holý fakt, takže je logické že ich každý označuje za buzny, prachy im nezávidím, Justin Bieber sa tiež topí v prachoch

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Deleah

Pochopila jsem, oblečení byl jen příklad, ale zase to vezmi tak, že je jim dost málo, takže pokud za tři roky neupadnou v zapomnění, tak je klidně možné, že s nějakým svým vlastním stylem přijdou. Jo a ve svých třiadvaceti nebudu říkat, že jsou osmnáctiletí kluci sexy (bylo jim už vůbec 18?XD). Jelikož je jim podobně jako mému bratrovi, tak bych si přišla trošku úchylně, nehledě na to, že do pětadvaceti je vyzrálý jeden kluk z padesáti a co s malejma děckama.;-)

Deleah

Deleah (hodnocení, recenze)

Allien.9

Pravidlem nemusí být, že kdo vzejde ze X-factoru je špatný. Jenže většinou aby se dotyčný zpěvák dostal z vlivu těch lidí, kteří se kolem X-factoru atd. motají, tak musí projevit nějakou sílu a odhodlání si dělat věci podle sebe. To se ale v případě One direction nestalo, asi jsou na to moc líní, nebo hůř netalentovaní a to nemluvím o zpěvu, ale o formě. Zvolili si cestu ať to za nás vymyslí ostatní. Jak jsem ti napsala, že nemají nic vlastního, tak to jsi špatně pochopila. Vůbec jsem neměla na mysli oblečení. Ať si nosí co chtějí. Měla jsem na mysli jejich písničky. Když se podíváš kdo je napsal, tak u každé je 3 až 8 jmen autorů, někdy se tam dokonce vyskytne i některý z kluků, ale to většinou s profesionálními textaři a je uváděn až na posledním místě, aby se jako neřeklo. Na tanečně-líbivo-nablblou hudbu , to je vážně hrozný spojení, dost slabota. Celé to, co píšeš za P.S je dost nepřesvědčivé. Zpěv je teda jejich hned druhá nejlepší kvalita hned za britským pasem, ale furt to odsouvá jejich vzhled na 3. místo a nekomentuješ je tedy alespoň slovy Jsou tak sexy. 

na příspěvěk reagoval Allien.9

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Deleah

"Proto nechápu jak je možné, že jejich kapelu nepovažuješ za žumpu, i když oni z té žumpy vzešli." Vždyť si de facto odpovídáš sama. Když jsem je začala "poslouchat" (což bylo, tuším, hned po druhé písničce, která se u nás objevila), tak jsem vůbec netušila, že se jedná o nějakou super-slavnou skupinu, netušila jsem ani to, kolik jich je (minimálně dva mi dlouhou dobu přišli jako jedenXD), takže jak bych asi mohla vědět, že skončili 3. v miliontém X-Factoru? Teď už to (a spoustu dalších informací) vím, protože o ně zakopávám při každém druhém kroku.

A co se oněch "žump" týče, tak tyhle soutěže, reality-show nebo jak se tomu nadává, považuju za žumpy, ale proč by proboha mělo být žumpou to, co z nich vzejde? Nevím, jak tobě, ale mě nejprve zaujme melodie/zpěv/text, a pak teprve zjišťuju kdo to je a odkud je. To je totéž, jako když jsem si náhodou pustila Óčko a slyšela Jamese Arthura a (jeho) "Impossible". Písnička se mi zalíbila, stáhla jsem si jí a to, že J.A. vyhrál jednu z těchhle soutěží je mi totálně šumák.

P. S.: Konkrétně na 1D můžu prakticky všechno - jsou to Britové, zpívají dobře, vypadají dobře, tanečně-líbivo-nablblou hudbou se nedá zkazit vůbec nic a texty znám taky mnohem horší. A to, že jim někdo říká, co mají dělat? 1) Komu ne a 2) to nemá s výslednou písničkou a se zážitkem z ní vůbec co dělat. A to opovrhování... Rozhlédni se po ulici. Chceš mi říct, že když kolem tebe na ulici procházejí kluci a holky, z nichž má 80% na sobě džíny a jednobarevné tričko, tak jimi opovrhuješ, protože postrádají cokoli vlastního?

na příspěvěk reagoval Deleah

Související novinky

Zemřel dokumentarista Morgan Spurlock

Zemřel dokumentarista Morgan Spurlock

25.05.2024

Svět dokumentárního filmu přišel o jednoho ze svých výrazných představitelů, ve věku třiapadesáti let totiž ve čtvrtek 23. května v New Yorku zemřel americký na Oscara nominovaný dokumentarista… (více)

Reklama

Reklama