Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 7
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer 7

Recenze (331)

dejww 

všechny recenze uživatele

Opět seriál který má super start a funguje úplně skvěle na začátku. Hezky se rozvíjejí vztahy mezi postavami. Všechno je docela přirozené a dává smysl. Postupem dílů však kvalita začne prudce klesat. První série byla opravdu dobrá jenomže ten zbytek... Přiznám se, že jsem seriál nedokoukal. Takže třeba to další série zachrání. Já se k tomu už asi ale nevrátím. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stovka delikventů má prozkoumat Zemi, jestli je po radioaktivním konfliktu konečně obyvatelná. Jen sám způsob zjišťování, čili bez vysílačky, měřáku radioaktivity a dalších věcí, které jsou běžné dnes, natož v budoucnosti, mi přišlo silně dementní a chvilku mi trvalo, než jsem se přes to přenesl. Nicméně on je hloupý i ten zbytek, ale marná sláva, mě to docela baví. Padouši jsou až úsměvně padouchovatí, klaďáci jsou protivně kladní, sem tam se tu mihne nějaká ta hezká holka a postapokalyptická modrá planeta na mě působí docela sympaticky. Navíc tu bydlej velcí úhoři a dvouhlaví jeleni. Většinou člověk zapomene na to, že u scénáře a dialogů nikdo moc nemyslel (nebo myslel až moc). Koukatelný výplach. 55% ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První série byla průměrná s pěknýma holkama a testostoranama přesicenýma pitomcema. Ve druhé se zamilujete do osob co jste v první nesnášeli a začnete nesnášet ty co jste milovali. Jedna z nejhlavnějších postav Eliza Taylor vypadá dobře, ale neumí moc hrát a ty její pohledy do "neznáma" jsou místama k smíchu. Herecky zdařelejší jsou "Octavia a Raven" tak snad jim to vydrží ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Zatím (po čtyřech dílech) opatrná čtyřka. Uvidím, co bude dál, ale už sám fakt, že po novém roce začne třetí řada, svědčí o určité kvalitě. EDIT uprostřed druhé řady - stále perfektní seriál, mezitím dvě drobností, které tomu ubírají na kráse: a) prediktabilita - téměř každý zvrat předvídáte na hony dopředu b) extrémní podceňování účinků atmosféry na téměř nebo úplně nekontrolovatelné objekty vstupující do ní z oběžné dráhy + zásadní podcenění vlivu dopadu tělesa z oběžné dráhy bez padáku na lidský organismus, byť by byl pád sebeřízenější. EDIT2 - klíčová novinka pro třetí řadu - v prvním díle si zahraje Shawn Mendes drobné cameo! ()

Bane_Boss 

všechny recenze uživatele

Jasné vole, skupinka sto mladých pártylidiček dojde po 97 letech na zem a jeden z nich se prohlásí za vedoucího a všeci tupě následují. Okay, neřeknu kdyby jeho chování a rozhodnutí zaváněli po kvalitní strategii, přímočarosti, upřímnosti a podobně. Ale ne! Ale NE! On si sere do huby 24/7, jmenuje se jak kretén (Bellamy, ti jebe?) a chce chránit svou sestru. Nejhorší je, že v tomto seriálu, chce každý každého chránit kurva...a víte co z té ochrany vzešlo? Na konci první série je ze stovky tak sotva padesátka. Inu, kvalitní to vůdce, chránil jak lusk. Ty vole, jesti mi někdo řekne, že něco udělal, protože mě chtěl ochránit, tak normálně zešílím a urvu si hlavu! Ne prostě!!! A hlavní hrdinka..no to je kapitola sama o sobě. Blondýnka, modré oči, bílá barva pleti - typický árijec, HITLERjugend ti jebe. A kdo umře mezi prvníma? No černoch přeceeee, jasnéééé vole. A aby ho ponížili ještě víc, tak ho zabije malá holka..no jasná páka vole. A kdo z celé stovky umí s technikou? No kdo asi...japonec vole Toshiba. Kdo jiný že....v piči prostě. Ale kolem a kolem, docela dobrej seriál. 75 % PeS: Nazi hlavní hrdinka je super, když se ji ve větru pohupují přednosti, to vždy slavím. ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • Jazyk Trigedasleng, ktorým rozprávajú seriáloví "grounders", vytvorila presne tá istá osoba, ktorá vymyslela jazyk Dothraki pre seriál Game of Thrones (2011). (mivr)
  • Na začátku epizody hraje „Evil“ od Interpolu. (Duoscop)

Reklama

Reklama