Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 5
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer 5

Recenze (331)

Fony 

všechny recenze uživatele

Post-apo Beverly Hills 90210, vykradený a splácaný Fallout se Šíleným Maxem dohromady, většinou nechtěně velmi zábavné. Zvraty a posuny v ději často nad rámec zdravého rozumu (rozuměj psaní scénáře musela být jedna velká párty s nekonečným přísunem drog a chlastu)... Ale především sakra zábavné guilty pleasure jak svině. Co na tom, že se "Stovka" s logikou (v tomhle seriálu sprosté slovo) minula o světelné roky. Těším se na šestou řadu a zařazuji mezi oblíbené seriály. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí třetí série jsem se rozhodl okomentovat seriál i jako celek. Jde o velkolepou podívanou, které scházejí kvalitní herecké výkony, jakýkoliv scénář a režie. Celá tato záležitost na mě působí jako jedna velká a nepodařená improvizace, což je škoda, protože původní nápad rozhodně nebyl špatný, jenže pak evidentně přestal chodit do práce scénárista a už to jelo. Hercům se nedá v žádném případě upřít snaha, naopak je jí tam tolik, že místy přechází až do křeče. Dalšími záležitostmi, kterých je jednoduše příliš mnoho, jsou patos, heroické pózy a prohlášení a motivační promluvy, kvůli kterým často utichnou i nejzuřivější boje, aby se později znovu rozhořely plnou silou. Na druhou stranu uznávám, že se člověk dozví i věci netušené, jako příklad uvedu, že je možné v primitivních podmínkách se základním nářadím a s použitím trosek z kosmické stanice vybudovat hermetickou místnost za 20 minut. Nejtrapnější postava:Octavia. Nejotravnější postava:kancléř/prorok Jahahááá. Závěrem bych rád dodal,že nejsem zuřivým odpůrcem CW,například seriál iZombie si užívám. ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tuctový seriál od CW, který se zaměřuje na mladé lidi v nehostinném prostředí. U těchto typu seriálů je největší problém asi vykreslit charaktery postav. To se zde moc nepovedlo a chování se tu hodně rychle mění, snaží se tvářit hrdinsky a celej děj je moc průhlednej. Herecké obsazení mě vůbec nebavilo a jediná Octavia mi trochu přirostla k srdci i když to nepochybně byla tak trochu kráva. Sice jsem tu vypsal převážně negativa, ale na seriál se koukat dá a poslední díl první série mě docela dost bavil. Jsem rád, že jsem od toho nic moc nečekal a bohužel taky nic moc nedostal. Pro mě moc naivní a jak jsem zmiňoval tuctový. Po první sérii ukončuju. 45% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Ja tomu můžu dát s čistým svědomím 4 hvězdy už po sedmi dílech, protože tenhle postapo scifi/fantasy LOST má něco do sebe, tenhle žánr si myslím, že ještě není tak úplně ohranej a aby se mi to zalíbilo už po téměř 2 dílech se málokdy stává. Dole teenageři, nahoře starší vedení, na svý si můžou přijít všichni + spousta otázek a záhad, který to klidně na 3 řady natáhnout můžou. Přijemně překvapenej. 2.sérieZvedám na 5 absolutně. Druhá řada toho nabídla tolik a takovej progress. Jednotlivý skupiny, všechny ty neshody o nadvládu, akce a pořád tam maj scénáristi prostor pro další vymejšlení. Hlavně aby jim to ještě vydrželo chvíli. Viz Jaha a jeho město světel. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S02e01: Prvú sériu som prestala pozerať cca v polke, pilota druhej som si pustila viacmenej aby som zistila, či sa niekam posunuli. Tož posunuli, nie že nie, ale každodenné starosti sú okolo a okolo stále o tom istom. // Zatiaľ do s01e04: Neveľmi bystrí teenagere delikventi v podivnom lese. A nezhodnú sa ani len na tom, čí sa zostávajúcich pár stovák ľudí s nimi na planétu zmestí alebo je lepšie stať sa onedlho 100% žijúcich ľudí. Ale uznávam, zatiaľ sa na to pozerá dobre. :) ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • Písnička, která hraje při vzpomínání, je „Cigarettes After Sex“ od Apocalypse. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje na večírku, je „Underwater“ od RÜFÜS DU SOL. (Duoscop)

Reklama

Reklama