Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Diskuze

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Tak sa nam to rozbehlo. Jaha mal halucinacie ako som si myslel. Co sa tyka zaveru, povedal by som ze vyuzivaju krv zemstanov na postupne zvysovanie vlastnej odolnosti. Predsa len zemstania prezili radiaciu, Inak ti Reapers nie su nahodou kanibali z konca prvej serie? Co ich Belamy a FInn doviedli k rakete aby bojovali so Zemstanmi.

na příspěvěk reagoval wee_n

becki_tu

becki_tu (hodnocení, recenze)

Havaj8

Radši ať to žádná česká tv nekupuje. Dabing by byl hroznej, vysílací čas tak kolem 23h (jako pak postupně tehdejší seriálové pecky Lost nebo 24 na Nově) a pochybuju, že průměrné konzumní české publikum, odkojené Ordinací, Ulicí nebo Cestami domů, by na něco takového slyšelo. A kdo je seriálový znalec, tak si to stejnak najde na netu den po odvysílání :)

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Zejo, taky sem si rikal ze v prvnim dilu takovy nebylo. Kazdopadne Zeme porad muze prekvapovat, treba tou spoustou druhu obyvatel, viz zase nova parta co zautocila na klasicky Zemstany. Jaha zajimave udelana halda, aby se dostal dolu, ale myslel sem si ze pristal nekde na Marsu podle toho pisku nebo tak, ale i tak tyjo, kdovi kde je u jaky civilizace on. A clarke je hustaa, ze stejne ji to neda, a jako nevim, Anya byla vudkyne Zemstanu ne? Takze jako ze mezi sebou maj nejaky spory a pak je zajimaj, to se da chapat ale jako nevim...ma to furt co nabidnout. Prospelo by, aby naka cz stanice koupila prava, aby se to trosku rozsirilo, k lostu to nema daleko myslenkou.

na příspěvěk reagoval becki_tu

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Nové intro je super. Ze začátku (nebo spíš na konci minulé série)  se mi to moc nezdálo, ale teď jsem vážně zvědav, co tato série přinese.

becki_tu

becki_tu (hodnocení, recenze)

Dokonce přibylo i pořádný intro. Každopádně se mi líbí ten Losťáckej koncept postupného odkrývání skutečností a současně vršení dalších tajemných otázek, viz samotný creepy závěr druhého dílu ;)

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

ja som vcelku prekvapený, ako dobre sa druhá séria rozbehla. Hlavne ako sa popasovali s vysvetlovaním, že vo vesmíre si zvykli na radiáciu a prispôsobili sa jej, tí ľudia pod zemou zas vyzerajú vyblednuto ako upíry od nedostatku slnka :-) proste mysleli na detaily. Potešilo aj to, ako sa vysporiadali s tým maníkom na koni - nekompromisne dve guľky a koniec :-D

 

Nemá niekto info, koľko epizód nás čaká? či to bude rozdelené na nejakých 10 a 10 alebo podobne, proste vyšší počet ako 12-13? :-)

na příspěvěk reagoval wee_n

wee_n

wee_n (hodnocení, recenze)

"V druhé sérii se dočkáme narození dítěte. Některé zdroje uvádějí, že dokonce už v první epizodě." takže podle mě to nebudou jen halucinace. :)

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

lost815

Ten koniec moze znamenat, ze Jaha ma halucinacie z nedostatku vzduchu. Inak diel dobry ale zdalo sa mi to velmi roztriestene. Vela sa toho dialo za kratky cas.

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

Jo nad tím koncem  taky přemejšlím.WTF!??? Jinak díl parádní. Akorát byl trapnej ten začátek jak Clarke jednoduše rozbila  to okínko a dostala se ven! To bylo přehnaný!

na příspěvěk reagoval alienemo

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

V ty karantene je az moc velka pohodicka na to aby to byla takova pohodicka :D takze tam taky neco musej tajit. Octavie zahlidla hodne hustyho typka, trosku Wrong turn. Zbytek archy me sere uz jenom kvuli tomu pristupu, ze si myslej ze sou sefove nejvetsi jak nahore, to me zrejme bude srat dost. A Jaha nahore si nemyslim ze by jentak umrel, uz jenom to co se stalo na konci, ze by halda?

becki_tu

becki_tu (hodnocení, recenze)

Solidní start druhé série a velký potenciál pro celou sérii. Je to zajímavě rozehrané na více frontách (Mount Weather, grounders, další neznámí "obyvatelé", Archa, zbytek party v lese..), takže u mě velká spokojenost. Navíc se mi líbí, že v každém díle se něco zásadního stane, všechny díly mají spád a nepřešlapuje se na místě a neřeší se blbosti. Clarke FTW!

Mr.Ripley

Mr.Ripley (hodnocení, recenze)

Z Clark se stává rebelující bohyně! Partie rozehraná víc než slušně, až na menší WTF závěrečný "zvrat".

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

SPOILER

Tak rozjezd hodně parádní. Vlastně ani nešlo o rozjezd, ale spíše akceleraci jízdy :-) Opravdu povedené. Jen mám trochu obavu jestli tam těch linek a zápletek není až moc, ale snad to brzy více sjednotí a nebude to až takhle roztroušené. Zatím se to ovšem dá sledovat s přehledem a vše je dost zajímavé.

Clark se mi ovšem více líbí jako rebelka, tak snad se moc neusadí :-) 

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

No já tedy nevím... pokračovat v tom budu už jen z principu, ale zatím mě to tedy neláká - ale zase nechci házet ručník do ringu.. takže uvidím jak se to v této řadě vyvine.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

willy1

jo jo, sám seba som prekvapil, keď som uvidel že už o mesiac :-D najmä keď prvá séria skončila, pred letom :-D veľmi krátka pauza

na příspěvěk reagoval wee_n

Reklama

Reklama