Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer

Recenze (331)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si pozrel až po jeho skončení, má 100 epizód a zaujal ma natoľko, že po jeho dopozeraní som si ho okamžite pozrel znova 2x. Nepreháňam. Netvrdím že je to niečo svetoborné. Ani že to zaujme každého. Cítiť trocha Bčko. Ale mňa proste strašne bavia filmy a seriály, ktoré sú buď z budúcnosti alebo postapokalyptické. Môže byť lepší a zaujímavejší obsah? - Na Zemi vybuchli atómovky, len zhruba 3000 ľudí uniklo záhube tak, že odleteli na 100 rokov do vesmíru a po návrate na Zem zisťujú, že na Zemi nie sú sami... Každá séria je akoby o niečom inom, o bojovaní o život s niečím iným. Hlavná postava je sympatická a v originále má sexi chrapľavý hlas. Mojou najobľúbenejšia postava bola Lexa, v neskorších sériách Eko. Hlavne keď sa ostrihala jej to pristalo. Seriál odporúčam a verím, že ostanete závislí rovnako ako ja. Len tomu dajte šancu. (10.2.2022) ()

Wewik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotit film hned po prvním díle mi přijde dost stupidní, a proto hodnotím až po shlédnutí první série. Seriál pojednává o bandě 100 fakanů, toho nejhoršího, co se ve vesmíru mohlo narodit, které poslali z vesmírné stanice "Archa", zjistit, jestli je po sto letech po nukleární válce planeta země obyvatelná, nebo prostě zemřou... Naštěstí je, a hned v prvním díle zjistí, ze na planetě nejsou sami. Postupně objeví ještě dalších několik klanů, kteří je chtějí zabít.... A začíná boj nejen o moc, ale i o holý život... ()

Reklama

Caminzind

všechny recenze uživatele

Uf, no... je to vážně děs. Jsou tam asi dvě pěkné baby, jinak je to zhruba na úrovni Hvězdné brány s Mc Gyverem. S tím rozdílem, že tady poskakují jen samí nagelovaní fracci. Zvládl jsem prvních 5-10 minut pilota, pak přetočil a tím to pro mě skončilo. Hodnotit proto raději nebudu, ale zdejší vysoké hodnocení lze vysvětlit asi jen nižším věkovým průměrem uživatelů, anebo tím, že to hodnotí pouze ti, kteří na tom děsně ujíždějí. Na Imdb to samé. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stovka delikventů má prozkoumat Zemi, jestli je po radioaktivním konfliktu konečně obyvatelná. Jen sám způsob zjišťování, čili bez vysílačky, měřáku radioaktivity a dalších věcí, které jsou běžné dnes, natož v budoucnosti, mi přišlo silně dementní a chvilku mi trvalo, než jsem se přes to přenesl. Nicméně on je hloupý i ten zbytek, ale marná sláva, mě to docela baví. Padouši jsou až úsměvně padouchovatí, klaďáci jsou protivně kladní, sem tam se tu mihne nějaká ta hezká holka a postapokalyptická modrá planeta na mě působí docela sympaticky. Navíc tu bydlej velcí úhoři a dvouhlaví jeleni. Většinou člověk zapomene na to, že u scénáře a dialogů nikdo moc nemyslel (nebo myslel až moc). Koukatelný výplach. 55% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. a 2. seria - 4* Skvely napad,len malo vyuzity postapo potencial,riesia sa len problemy medzi ludmi,postapo moze ponuknut aj viac. 3. seria - 5* City of light, velmi dobre premyslene. 4. seria - 3* Zase bojuju len medzi sebou a nic nove,hlavne postavy stale preziju,nic necakane. 5. seria - 4* Znova medziludsky konflikt, aspon ze novi protivnici. 6. seria - 4* Nove prostredie, nove moznosti. ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • V epizodě zazní píseň „Hymn“ od Joela Portera. (Duoscop)
  • Název města Tondc, ve kterém žijí Zemšťané, je odvozen od hlavního města Spojených států amerických - Washington, D.C. (Liesel1)
  • Když vypráví Gabriel (Chuku Modu), že jeho babička dělala vlastní kombuchu, tak drží sklenici v pravé ruce. V dalším střihu jí ale drží v levé. (Duoscop)

Reklama

Reklama