Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 4
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer 4

Recenze (331)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 2. série - 60 % Po druhé sérii končím. Je pravdou, že jsem s The 100 začal o mnoho mladší a v tu dobu jsem veškerou produkci od stanice CW hltal a každý týden jsem s jiskřičkami v očích čekal na Arrow, The Flash a další. Tuto dobu ale zavál čas a skoro už nic od této stanice nesleduji a měl jsem v The 100 takovou přestávku, že už se mi nechce začínat znovu. Pamatuji si ale, že mě seriál bavil a měl své post apo kouzlo. Dneska bych hodnotil asi nižším procentem, ale mám na to krásné mladistvé vzpomínky, které si rád uchovám. ()

Fony 

všechny recenze uživatele

Post-apo Beverly Hills 90210, vykradený a splácaný Fallout se Šíleným Maxem dohromady, většinou nechtěně velmi zábavné. Zvraty a posuny v ději často nad rámec zdravého rozumu (rozuměj psaní scénáře musela být jedna velká párty s nekonečným přísunem drog a chlastu)... Ale především sakra zábavné guilty pleasure jak svině. Co na tom, že se "Stovka" s logikou (v tomhle seriálu sprosté slovo) minula o světelné roky. Těším se na šestou řadu a zařazuji mezi oblíbené seriály. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

1. série: The 100 určitě nepatří zrovna mezi nejchytřejší seriály a chyb by se tu našlo celkem dost, skřípajícími dialogy počínaje a nepopsatelně odfláknutými triky konče. Díky hodně svižnému tempu, sympatické brutalitě. nadějnému postapokalyptickému světu v čele s vesmírnou lodí Archa se ovšem vlastně nemá ani divák kde nudit a příběh se posunuje až překvapivě rychle vpřed.. Teen novinka zkrátka zatím slušně naplňuje atributy výplachové zábavy. Moje letošní seriálové guilty pleasure.70% ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí třetí série jsem se rozhodl okomentovat seriál i jako celek. Jde o velkolepou podívanou, které scházejí kvalitní herecké výkony, jakýkoliv scénář a režie. Celá tato záležitost na mě působí jako jedna velká a nepodařená improvizace, což je škoda, protože původní nápad rozhodně nebyl špatný, jenže pak evidentně přestal chodit do práce scénárista a už to jelo. Hercům se nedá v žádném případě upřít snaha, naopak je jí tam tolik, že místy přechází až do křeče. Dalšími záležitostmi, kterých je jednoduše příliš mnoho, jsou patos, heroické pózy a prohlášení a motivační promluvy, kvůli kterým často utichnou i nejzuřivější boje, aby se později znovu rozhořely plnou silou. Na druhou stranu uznávám, že se člověk dozví i věci netušené, jako příklad uvedu, že je možné v primitivních podmínkách se základním nářadím a s použitím trosek z kosmické stanice vybudovat hermetickou místnost za 20 minut. Nejtrapnější postava:Octavia. Nejotravnější postava:kancléř/prorok Jahahááá. Závěrem bych rád dodal,že nejsem zuřivým odpůrcem CW,například seriál iZombie si užívám. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Po rozpačitém začátku se seriál dokázal docela slušně rozjet. K postavám (alespoň k některým) si jde i vybudovat vztah. Funguje i příběh, a to jak na Zemi na na Arše. Dost se navíc povedlo dvoudílné finále a docela slušný cliffhanger. Docela s těším na pokračování Série 1 - 73 % ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • V epizodě zazní píseň „Hymn“ od Joela Portera. (Duoscop)
  • Seriál se mimo USA natáčel také v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama