Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 2

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (494)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Romantickým filmům neholduji a na tento ukázal náhodný los. Jinak bych zhlédnutí jistě ještě hodně dlouho odkládal. Jednalo se extrémně klišoidní a naprosto předvídatelnou záležitost, která ovšem byla poměrně vkusná, vtipná, na ústřední dvojici se dalo dívat, aniž by člověk dostal chuť zhnusením spáchat sebevraždu a především jsem měl během sledování velmi příjemný doprovod. Navíc má snímek extrémně svižný spád, takže se nestane, že by divák uvízl na místě, topil se ve vatě a naříkal nudou. V rámci žánru bych tento film zařadil bez debat k tomu povedenějšímu a rozhodně ne proto, že musím. 😶 [66 %] ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Krásně natočené romantické drama s perfektním britským humorem nám předává snad již stokrát omílané poselství o lásce bez hranic dvou lidí, kteří si jsou souzeni. Příběh je okořeněn malým děckem symbolizujícím jakousi kotvu v životě mladé matky a skvostným humorem. Velmi příjemné obsazení sympatické hlavní dvojice, které jsou v průběhu děje přidělovány záměrně nesympatické protějšky, a divák tak jen sedí a doufá ve šťastný konec. Film jsem viděl v pátek večer s kamarádem a hned v sobotu jsem šel s přítelkyní, tak moc mě film očaroval. Single diváci film obrečí a zamyslí se nad svým osobním životem, zatímco zadané publikum si s vlhkýma očima uvědomí jaké mají štěstí. Krásný a silný film! ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný! Po dlouhý době se mi konečně líbil romantický film a musím říct, že S láskou, Rosie za zhlédnutí opravdu stojí. Na můj vkus je ve filmu až moc moc náhod, ten chlap z výtahu byl opravdu přehnanej, ale jinak filmu nemám, co vytknout. Skvěle propracovaný příběh, herecké ztvárnění a všechno do posledního puntík. Lily Collins je skvělá. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemne podaná, romantická komédia, s moderným nádychom a sympatickou Lily Collins. Jak blízko má (najlepšie) priateľstvo medzi mužom a ženou blízko k zárodku lásky? Otázka, ktorou sa 102 minút zapodieva Love, Rosie. Filmová odpoveď je od počiatočných desiatok minút zjavná, odpoveď z reálneho života však nie vždy tak jednoznačná. Každopádne, jednalo sa o veľmi sympatickú podívanú, ktorú (aj keď niesom fanúšikom žánru romance) vrelo odporučiť. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Časově rozvleklý příběh o dvojici, která si ne a ne správně načasovat, kdy si říct, že se mají rádi. Buď je zadaná ona nebo on, případně se jim do toho vloží nějaké další problémy. Nepůsobí to příliš romanticky, spíš protivně. Vtip je tam jediný, když přítelkyni dívky, která se se svým milovaným dlouhá léta míjí, požádá o ruku kluk, co ji vidí dvě vteřiny. A šokovaná čekanka vyhrkne na adresu své mnohem akčnější kolegyně: „Takhle jednoduché to přece nemůže být!“ A pak už nic, kromě předem jasného konce. Průměrná záležitost, se kterou škoda ztrácet čas. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Film se natáčel v Torontu v kanadském Ontariu a v Irsku. (rafix)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. října 2014 v Londýně. (BMW12)

Reklama

Reklama