Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Dnešný výber filmov sa mi nepodaril. Táto, údajne romantická komédia, ma nerozhnevala, iba som stále premýšľal, prečo na ňu pozerám, aj keď ma ani po hodine nedokázalo nič zaujať. Viackrát som už spomenul, že romantické filmy to majú u mňa ťažké, pretože im musím veriť. A v tomto filme môžem veriť asi iba titulkom. A pritom som dúfal, že sa o pôvodnej myšlienke, že dlhodobé kamarátstva z detstva málokedy prerastú do lásky v neskoršom veku, dočkám solídneho príbehu. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Příjemná a odpočinková romantická komedie, u níž se skvěle odreagujete a pobavíte. Love, Rosie má sice poněkud předvídatelný děj, nicméně tvůrci tento negativní detail bohatě kompenzují skvělým spádem, hereckým obsazením a soundtrackem. Skvělá práce! „I've been winging it with you for 18 years, pretending I was the one in charge. You're amazing, Rosie. There is nothing you can't do, if you put your mind to it. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

„Pokaždé když se mi v životě něco pokazí, vzpomenu si na tebe.“ Britové romantiku zvládají skvěle a příběh o tom, jak může osud změnit i to, co neřeknete, nebe neřeknete v pravou chvíli, je další vydařený kousek do sbírky. Dokonale vyvážený mix sladké romantiky, hořkého dramatu a vtipu, kterému dodává křídla i humor především výborná Lily Collins. Má to švih, humor je milý a nikdy nesklouzne do trapnosti a do vážné roviny se překlopí vždy v tu pravou chvíli. Několikrát mě rozesmál, nahlas, několikrát mě dojal, několikrát jsem měl pocit, že se tvůrci inspirovali v mém životě, a ani na okamžik jsem se nenudil. Romantika nemohla do nového roku vykročit lépe. Jen ti maskéři to trochu odflákli, takže všichni vypadali stejně od puberty až do puberty svých dětí. A ti hezouni, co se kolem Rosie motali, mi nějak splývali a občas mi chvíli trvalo než mi došlo, který je zrovna na scéně. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Oka, ten konec je proste taký aký je a keby nebol, tak by to bola zrejme dokonalá romantika. Scéna lúčenia na letisku, keď Alex odlieta do Bostonu, radím už teraz medzi to najkrajšie čo som kedy vo filme videl. Seriously. Šarmantné, citlivé, smutné aj veselé a hlavne zo života. Z tej chémie by sa rozložil aj Toxic Avenger. Vidím to teraz na také 4 horory, aby som sa dostal späť do svojho štandartného filmovo-životného rozpoloženia. 90% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Ve třinácti, možná v šestnácti letech bych byl z takového filmu určitě nadšený a ještě se nad ním dlouho rozplýval. Ano, srdce všech romantiků může plesat, ale mně v dospělém věku už leze na nervy, když vidím po sté padesáté prvé totéž klišé, když postavy pronášejí tatáž moudra, a když hlavní hrdina/ka má ztřeštěného/ou nejlepšího kamaráda/ku. S láskou, Rosie má pár moc pěkných momentů, ty jsou ale doslova vymazány naprostými scénaristickými lapsy, které mě doslova šokovaly, jestli je to vůbec možné. Nevím, jestli tak naivní, nereálná až absurdní byla samotná literární předloha anebo si to scénaristka pro film upravila. Když jsem se podíval na filmografii režiséra, tak jsem prozřel, ale S láskou, Rosie bude rozhodně jeho nejlepší počin. Závěrem tradičně kapka pozitivna - hudební složka výborná, ta mi občas dala vzpomenout na dobu, kdy mi fakt bylo těch šestnáct. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, kde Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin) leží spolu s dítětem na posteli u Rosie v pokoji, nebyla původně plánována. Malá Katie na place usla, a tak u ní hlavní aktéři zůstali, dokud se neprobere. Na to se režisér rozhodl improvizovat a vsunout tento moment do filmu. (veru_needy)
  • Rozhodnutie umiestniť film do Anglicka, aj keď sa román, podľa ktorého je natočený, odohráva v Írsku a natáčanie anglických scén sa konalo v Írsku (v Dubline a okolí), padlo preto, lebo väčšina hercov bolo Angličanov a tak to prišlo jednoduchšie aj s ohľadom na ich prízvuky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama