Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 2

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (494)

nash. 

všechny recenze uživatele

„Pokaždé když se mi v životě něco pokazí, vzpomenu si na tebe.“ Britové romantiku zvládají skvěle a příběh o tom, jak může osud změnit i to, co neřeknete, nebe neřeknete v pravou chvíli, je další vydařený kousek do sbírky. Dokonale vyvážený mix sladké romantiky, hořkého dramatu a vtipu, kterému dodává křídla i humor především výborná Lily Collins. Má to švih, humor je milý a nikdy nesklouzne do trapnosti a do vážné roviny se překlopí vždy v tu pravou chvíli. Několikrát mě rozesmál, nahlas, několikrát mě dojal, několikrát jsem měl pocit, že se tvůrci inspirovali v mém životě, a ani na okamžik jsem se nenudil. Romantika nemohla do nového roku vykročit lépe. Jen ti maskéři to trochu odflákli, takže všichni vypadali stejně od puberty až do puberty svých dětí. A ti hezouni, co se kolem Rosie motali, mi nějak splývali a občas mi chvíli trvalo než mi došlo, který je zrovna na scéně. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Oka, ten konec je proste taký aký je a keby nebol, tak by to bola zrejme dokonalá romantika. Scéna lúčenia na letisku, keď Alex odlieta do Bostonu, radím už teraz medzi to najkrajšie čo som kedy vo filme videl. Seriously. Šarmantné, citlivé, smutné aj veselé a hlavne zo života. Z tej chémie by sa rozložil aj Toxic Avenger. Vidím to teraz na také 4 horory, aby som sa dostal späť do svojho štandartného filmovo-životného rozpoloženia. 90% ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

P.S. Miluji tě, který rovněž vznikl v hlavě Cecelii Ahern se spisovatelce povedl o něco víc, ale tenhle příběh rozhodně taky není k zahození. Je totiž něčím hrozně opravdový. Koukáte se na určité situace a vidíte sebe, a proto se nemůžete odtrhnout. Potřebujete prostě vědět, jak to dopadne. Herecké obsazení je taky příjemné, i když Lily se mi vzhledově líbí v jiných filmech víc. To je ale jen drobná chyba na kráse jinak zdařilého filmu. Jo a dojde na jeden z nejlepších skoro-polibků, jaké jsem kdy ve filmu viděla... 4* ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jak hluboko jsem to klesl? :D Dělám si srandu, řemeslně je to zvládnuto na výbornou, líbivá režie Christiana Dittera dává tušit, že nejsme svědky pouze obyčejné romance, navíc přitažené za vlasy, kterých jsou tuny. Knižní bestseller je povinnost a Love, Rosie téměř ničím z řadových romancí nevybočuje a pointu není třeba už od začátku nějak skrývat. Je to loženka, ovšem důležité je, jak se k tíženému záběru dva (ne)zamilovaní dostanou. To už totiž taková loženka není a ačkoliv je občas úsměvné, do jakých absurdit tvůrci zabrousili, povětšinou je to takové vhodně milé a člověka to dokáže zabavit. Když už nic jiného, alespoň toto se sluší pochválit...70% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Příjemná a odpočinková romantická komedie, u níž se skvěle odreagujete a pobavíte. Love, Rosie má sice poněkud předvídatelný děj, nicméně tvůrci tento negativní detail bohatě kompenzují skvělým spádem, hereckým obsazením a soundtrackem. Skvělá práce! „I've been winging it with you for 18 years, pretending I was the one in charge. You're amazing, Rosie. There is nothing you can't do, if you put your mind to it. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Film vznikl podle románu "Kde končí duha" od irské spisovatelky Cecilie Ahern, která se ve filmu objevila v malé roli. (jenik71)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. října 2014 v Londýně. (BMW12)
  • Na rozdíl od knižní předlohy je ve filmu přátelství Alexe (Sam Claflin) a Rosie (Lily Collins) sledováno pouze po dobu 12 let, nikoliv 45 let. (veru_needy)

Reklama

Reklama