Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

Handle 

všechny recenze uživatele

S láskou, Rosie není špatný film, nicméně na rozdíl od místních uživatelů jsem na něm neviděl nic extra. Fajn se na to koukalo, mělo to sympatické obsazení a milý humor, ale na druhou stranu jsem možná čekal nějaký větší přesah. Na můj vkus to také bylo příliš přeslazené a romantické. Každopádně dost mi to připomnělo Jeden den z roku 2011, u kterého jsem taky čekal trochu větší pecku. 3,5*. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Dnešný výber filmov sa mi nepodaril. Táto, údajne romantická komédia, ma nerozhnevala, iba som stále premýšľal, prečo na ňu pozerám, aj keď ma ani po hodine nedokázalo nič zaujať. Viackrát som už spomenul, že romantické filmy to majú u mňa ťažké, pretože im musím veriť. A v tomto filme môžem veriť asi iba titulkom. A pritom som dúfal, že sa o pôvodnej myšlienke, že dlhodobé kamarátstva z detstva málokedy prerastú do lásky v neskoršom veku, dočkám solídneho príbehu. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že výběr partnera na školní ples může být pro naši budoucnost tak zásadní. Vše mohlo být úplně jinak. Nejen kvůli této chybě musela Rosie překonat mnoho překážek. Ty jsou však servírovány ve svižném tempu, nad sebehorší situací se nefňuká zbytečně dlouho a její cesta za lepším zítřkem a splněnými sny, podpořená vymazleným soundtrackem, pokračuje sebevědomě dál. Osobně bych menší problém rozhodně viděl v postavě Alexe, který tu je za nerozhodného blba a hlavně jeho představitel nesahá zářící Lily Collins ani po kotníky. I tak se v rámci žánru jedná o velmi poctivou práci. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Časově rozvleklý příběh o dvojici, která si ne a ne správně načasovat, kdy si říct, že se mají rádi. Buď je zadaná ona nebo on, případně se jim do toho vloží nějaké další problémy. Nepůsobí to příliš romanticky, spíš protivně. Vtip je tam jediný, když přítelkyni dívky, která se se svým milovaným dlouhá léta míjí, požádá o ruku kluk, co ji vidí dvě vteřiny. A šokovaná čekanka vyhrkne na adresu své mnohem akčnější kolegyně: „Takhle jednoduché to přece nemůže být!“ A pak už nic, kromě předem jasného konce. Průměrná záležitost, se kterou škoda ztrácet čas. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Film nabitý emocemi. Problém háklivosti teninké linie mezi láskou a přátelstvím mezi mužem a ženou se tak často neobjevuje. Je dost těžké utrefit přesné dimenze a vyžaduje odvahu se do toho pustit. Příběh je vedený docela vynalézavě, a byť od počátku tušíte, kam nutně směřuje, cestou se dočkáte několika opravdu nečekaných zvratů. Příjemné překvapení. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Většina fotek v pokoji Rosie (Lily Collins) jsou ve skutečnosti reálné fotky samotné herečky a jejích přátel. (veru_needy)
  • Rodičia Lily Collins (Rosie) sú britská rocková hviezda Phil Collins a americká herečka Jill Tavelman, no napriek tomu má americký prízvuk. Vyrastala v Guildforde v Spojenom kráľovstve do svojich 6 rokov potom sa presťahovala do Spojených štátov. Ako dieťa potom skutočne tvrdo pracovala na tom, aby svoj britský prízvuk stratila. Jej prízvuk vo filme teda nie je jej prirodzený. (Arsenal83)

Reklama

Reklama