Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 3

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (494)

FTP 

všechny recenze uživatele

Krásně natočené romantické drama s perfektním britským humorem nám předává snad již stokrát omílané poselství o lásce bez hranic dvou lidí, kteří si jsou souzeni. Příběh je okořeněn malým děckem symbolizujícím jakousi kotvu v životě mladé matky a skvostným humorem. Velmi příjemné obsazení sympatické hlavní dvojice, které jsou v průběhu děje přidělovány záměrně nesympatické protějšky, a divák tak jen sedí a doufá ve šťastný konec. Film jsem viděl v pátek večer s kamarádem a hned v sobotu jsem šel s přítelkyní, tak moc mě film očaroval. Single diváci film obrečí a zamyslí se nad svým osobním životem, zatímco zadané publikum si s vlhkýma očima uvědomí jaké mají štěstí. Krásný a silný film! ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

To byl ale horor! Ve smyslu, že to neustálé "míjení" byl horor sledovat. :) Ale úplně chápu, že tohle je jedna z oblíbených novodobých romantických "klasik". Osobně to pro mě byla příjemná, i když nervy drásající, podívaná se sympatickou Lily Collins. A jak (volnou citací) říká jedna z vedlejších postav, je fajn se podívat na zpackané životní volby a osudy Rosie a pomyslet si "můj život možná vůbec není tak zlý, jak si myslím". Jó, perspektiva! Moc příjemná romantika, kterou lze vidět i opakovaně. ~(4,3)~ ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Uvnitř mé pochvy se zatoulal kondom a já ho nemůžu lokalizovat." I vyčerpávající třísekundový sex může mít následky a tak míjení Rosie s Alexem mohlo začít. Já jsem přející člověk, takže jsem na ně řval, aby se dali dohromady, ale oni byli pořád slepí, hluší a zadaní. Nakonec to bylo celkem fajn, ale kdybych tvrdil, že jsem se přitom bavil, tak by to na detektoru lži patrně neprošlo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprosto brutální citová ždímačka. Pakliže jste citlivka, tak počítejte s tím, že Vám tenhle příběh rozmočí oční víčko v první minutě a uschne až v momentě, kdy už Vám v televizi dávno bude svítit černá obrazovka značící minimálně režim spánku, přičemž Vám to dojde až hlasitým pípáním, u kterého si televize bude žádat Vaši pozornost. S láskou, Rosie je nicméně moc hezký film s takovým tím osudovým příběhem dvou lidí, kteří si k sobě neustále hledali cestu. Chvílemi mi to přišlo přehnané až příliš. Na druhou stranu, kdo říká, že v životě není možné cokoliv. Druhým pozitivem kromě filmu samotného je i skutečnost, že herce vůbec neznám, ale byl jsem z nich vysloveně nadšen. Úžasná romantika s překrásně lidským příběhem, se kterým se určitě setkalo mnoho z nás. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

„Pokaždé když se mi v životě něco pokazí, vzpomenu si na tebe.“ Britové romantiku zvládají skvěle a příběh o tom, jak může osud změnit i to, co neřeknete, nebe neřeknete v pravou chvíli, je další vydařený kousek do sbírky. Dokonale vyvážený mix sladké romantiky, hořkého dramatu a vtipu, kterému dodává křídla i humor především výborná Lily Collins. Má to švih, humor je milý a nikdy nesklouzne do trapnosti a do vážné roviny se překlopí vždy v tu pravou chvíli. Několikrát mě rozesmál, nahlas, několikrát mě dojal, několikrát jsem měl pocit, že se tvůrci inspirovali v mém životě, a ani na okamžik jsem se nenudil. Romantika nemohla do nového roku vykročit lépe. Jen ti maskéři to trochu odflákli, takže všichni vypadali stejně od puberty až do puberty svých dětí. A ti hezouni, co se kolem Rosie motali, mi nějak splývali a občas mi chvíli trvalo než mi došlo, který je zrovna na scéně. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Ačkoliv jak Alex (Sam Claflin), tak Rosie (Lily Collins) pocházejí z Dublinu, Rosie stále Alexe nabádá (aspoň podle titulků), aby se choval jako Angličan. Což by asi Ir neakceptoval. (Robbi)
  • Film vznikl podle románu "Kde končí duha" od irské spisovatelky Cecilie Ahern, která se ve filmu objevila v malé roli. (jenik71)
  • Scéna, kde Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin) leží spolu s dítětem na posteli u Rosie v pokoji, nebyla původně plánována. Malá Katie na place usla, a tak u ní hlavní aktéři zůstali, dokud se neprobere. Na to se režisér rozhodl improvizovat a vsunout tento moment do filmu. (veru_needy)

Reklama

Reklama