Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (122)

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl navnadil, zbytek to však zahodil. Kdyby byly další díly alespoň z 50% tak dobré, jenomže ne, ten zbytek je úplná katastrofa. U Májové romance se ještě zdálo, že to půjde, ale bohužel...záběr na prsa v každé povídce to nezachrání. Spíš než škoda lásky by to měli pojmenovat pravým jménem - Škoda placeného erotického kanálu, když si můžete každou neděli od 20:00 pustit ČT. Muset schovávat děti před Českou televizí během víkendu, to tu ještě nebylo.. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Úroveň jednotlivých povídkových příběhů je velmi rozmanitá. Někter mají vše - dobrý scénář, vtip, pointu i herecké obsazení, které nelze nepochválit. Jiné ale skomírají na všech frontách. K tomu lepšímu bezesporu patří Vzpomínky, Družička nebo Hrdina, v duchu Bakalářů pobaví a neurazí Úspěšný lov, Mokré tričko, Maruška nebo S jedním uchem na veselo. Diamantová svatba nebo finální Situace v Kuchyni a Dobrodružství jsou spíš k pláči, a to i s přihlédnutím k nevyužitému hereckému obsazení, které slibovalo větší očekávání. Je dobře, že se do něčeho takového ČT pustila, nepatří to ale k nejlepším počinům z jejich současné tvorby. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda lásky? V tomhle případě spíše škoda času nebo škoda rány, která padne vedle. Pořád jsem čekala, že se jednotlivé příběhy nějak rozjedou a někam se posunou, ale oni byly horší a horší, až mi splynuly v jeden velkých chumel. Ten už nemám ani sílu rozklíčovat. Začínám mít pocit, že už i slovutná ČT dělá ze svých diváků blbce nebo při nejmenším pokusné králíky. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu mě Karel Gott příjemně překvapil, na stranu druhou bylo ale téměř zbytečné, aby ve filmu dostal takový prostor. Mnohem lepší by myslím bylo, kdyby si ho tvůrci coby opravdovou žijící legendu schovali pro jednu scénu, a to pro tu v mistrově šatně po koncertu. Tím pádem Karel Šíp byl zbytečný úplně (a ten "gay" vtip pekelně trapný), ale lákadlo pro diváky je holt lákadlo pro diváky. Do nadprůměru nicméně Škodu lásky posouvá úžasně tragikomicky dojemný výkon Zory Valchařové-Poulové, civilně lidský projev Evy Holubové a sympatický samorost Petr Píša. ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Škoda peněz :-/ Některé povídky jsou opravdu velmi slabé. Některé až tak slabé, že mi připomínají ty laciné trapasy, co dávali v sobotu. Ach jo. Ve většina případech je to otázka scénáře, režie i kamera mnohdy ani nemá chybu. Herci vlastně taky téměř ok, dokonce pěkná hudba, ale ty příběhy jsou tak nezáživné !! ()

Galerie (209)

Zajímavosti (17)

  • Karel Gott v tomto autobiografickém příběhu hraje sám sebe, proto by se mohlo zdát, že scény točené ve filmové vile, ve které bydlí, je opravdu jeho domovem, ale není tomu tak. Vila stojí v Černošicích v ulici Zdeňka Lhoty 439. (sator)
  • Druhá řada seriálu se mimo jiné natáčela v rodinném penzionu Sázavka ve Zlenicích. (kaulinecka2)
  • V čase 49:38 je možné v televizi vidět vysílání pořadu Události v regionech (od r. 2007). O reálné vysílání se ale nejedná, a to z několika důvodů: na obrazovce chybí logo stanice, v grafice ČT24 byl spodní text psán verzálkami (a ne malými písmeny) a pořad Události v regionech nikdy nebyl vysílán v odpoledním čase, ale pouze v podvečer. Ve spodním textu se také nachází drobné překlepy a vysílání obsahuje podivné střihy. (David7)

Reklama

Reklama