Reklama

Reklama

Toy Story: Strašidelný příběh hraček

(TV film)
  • USA Toy Story of Terror! (více)

VOD (1)

Veselý výlet party z „Příběhu hraček“ se změní v noční můru, když jsou hračky nuceny přenocovat v poloprázdném motelu. Poté, co se jedna z hraček ztratí, dojde ke sledu záhadných situací, které bude třeba vyřešit dřív, než hračky potká děsuplný osud. (HBO Europe)

Recenze (54)

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

V krátkém halloweenském příběhu staré známé partičky Woodyho (Tom Hanks) a Buzze Rakeťáka (Tim Allen) se kupodivu ke slovu dostává mnohem více třetí známá hračka v podobě drzé kovbojky Jessie (Joan Cusack). Její fóbie z uzavřených prostor je klíčovým faktorem celého příběhu a postupné překonání tohoto hendikepu pomůže zachránit své kamarády. Příběh se tak vcelku výjimečně nezaměřuje na co největší procento hlášek a legračních scén, ale spíš ukazuje, jak je možné díky pevné vůli posouvat své běžné limity. I přesto není nouze o vtipné momenty (ježkova sóla jsou svým břitkým humorem naprosto dokonalá), i když bránici si tentokrát divák moc nepotrhá. Za inteligentní příběh, zajímavé (staro)nové postavičky a i za všech okolností pozitivně naladěné duo Woodyho a Buzze, nemůžu jinak, než hodnotit nadprůměrně. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Toy Story of Terror je sice kraťas, ale rozhodně si co do kvality animace nezadá s celovečerákem. Tolik detailů/práce vyplýtvaných na vcelku nezajímavý příběh...to je rozmařilost, která svádí k myšlence, že se technologie digianimace posunuly zase o kousek dál a že se máme na co těšit. Víc není moc co komentovat, protože Toy Story of Terror ničím nepřekvapilo. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Úvod láká na styl a humor (Ježeček!), kterým se tento kraťas ovšem nevydá, protože se tvůrci rozhodli "horrorovou" linku utnout již po nějakých sedmi minutách a zakotvit raději ve standardním průběhu Příběhu hraček. Tedy zloun co prodává odcizené hračky a společná akce na záchranu a... A však to znáte, vždyť jste to již v podání Woodyho a Buzze viděli bezpočtukrát. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Angus MacLane | Hudba: Michael Giacchino | Štúdio: Walt Disney, Pixar | Ocenenia: Annie Aw - Animácia, Réžia, Scenár. Spolu - 6 výhier a 10 nominácií || Svižný krátkometrážny animáčik, ktorý sa drží svôjho názvu asi len tretinu metráže, potom sa to premení na klasickú Toy Story rozprávku o "dostať sa z bodu A do bodu B". Nič to ale nemení na tom, že je to jeden z tých podarenejších krátkých príbehov. 75% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemný kraťas ze světa Toy Story. Úvodní třetina se nese v příjemném hororovém stylu, kde jedna z postav neustále poukazuje na pravidla hororového žánrů, což vede k několika velmi vtipný okamžiků. Naopak zamrzí, že se pak tvůrci rozhodnou ve zbytku kraťasu pro to co už mají nacvičený z předchozích filmů. I tak se dá říci, že to co vidíme je stále zábavné a dokáže to vykouzlit úsměv na tváři. A o to přeci jde. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně na hřbitově v úvodní sekvenci Betsy padá na náhrobek s nápisem „RIP Simon J. Palladino – státní úředník s jedinečnou vizí“. Simon J. Palladino byl tajnou identitou Gazerbeama, superhrdiny s laserovým viděním v Úžasňákovi (2004). (KGBelik)
  • Na vstupních dveřích motelu je nálepka s logem Buy and Large „BnL“ z filmu Wall-E (2008). (KGBelik)
  • První film Toy Story (ať už celovečerní nebo krátký film), který nezahrnuje Prasátko. Režisér Angus MacLane vysvětlil, že to bylo proto, že Bonnie měla v batohu omezený prostor pro hračky a že: „Kdo si bere na dovolenou pokladničku?“ (KGBelik)

Reklama

Reklama