Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zahradě rodinného domu v pražských Strašnicích jsou nalezeny kosterní ostatky dvou mužů. Soudní lékař tvrdí, že těla zde byla pohřbena různě dlouho. Může jít o oběti sériového vraha? Vyšetřovacích verzí je několik, ale žádná z nich neladí s odborným lékařským posudkem. Tým 1. oddělení doplněný o nové tváře, vyšetřovatele Jiřího Netíka (J. Loj) a operativkyni Adélu Čulíkovou (B. Bočková), se v komplikovaném případu snaží odhalit, kdo je vlastně oběť a kdo pachatel. A to v situaci, kdy šéf oddělení Tomáš Kozák naráží na komplikovanou komunikaci s nadřízenými a nová pravidla korektního vyjadřování. (Česká televize)

(více)

Recenze (104)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kozák šéfuje mordpartě s novými tvářemi - Juraj Loj vypadá celkem odhodlaně a potřebně drze, Barbora Bočková je tak zralá do nemocnice na kapačky, vůbec se mi nelíbí, strašně vyzáblá, až nezdravě. Ale do týmu asi docela zapadne. První případ je teda pořádné maso - jsou nalezena rozpadlá torza těl. Pachatelé jsou celkem brzo známi, ovšem při výpovědích se dozvíme o likvidaci obětí a to teda velká zábava nebyla, spíše sado maso. Dobrý díl pro start třetí série. PS: Účast Karla Šípa je jen okrajová a nezajímavá, jako fandu Slováckého divadla v Uherském Hradišti mě ale jistě potěšila účast našeho bývalého herce Roberta Bellana a dvou v době natáčení ještě herců SD Vladimíra Doskočila a Ireny Vackové. ()

Pepi74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím jestli to bylo velkým očekáváním ale mě díl zklamal. Je to možná i tím, že tento případ byl tenkrát hodně probíraný, tak si pamatuji o čem to je ale spíš mě štvali noví kolegové. Jako to, že si nový mladý nadějný ale veskrze nesympatický československý kolega otevře hubu na Sršně, který tam už seděl když on ještě tahal kačera byl vrchol. O blondýně nemluvě, ta je chytrá jak rádio ale evidentně tam je jen aby se neřeklo, že to není vyvážený. Pražákův Krakonoš je asi znak toho, že je už stará struktura. No nevím. V kanclu mají jak by jim tam vybuchla bomba a celé to bylo jakési chaotické. Z nostalgie za tři, ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6letá pauza je znát, vyšetřovatelé nám zestárli a část sestavy se vystřídala. Zejména slovák s nechutným přízvukem mě silně irituje a cítím, že na toho si budu zvykat dlouho. Jinak hned ze startu koukatelná epizoda, kde se střílelo do fetek, cigošů i buzerantů a nechyběla pořádná dávka humor. Účast v talk show u Karla Šípa neměla chybu a lehce předesílaná, ale stále extrémně vtipná vsuvka s pilkou byla úplně boží. [70 %] ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zacatek je strasnej, v prvnich 5 minutách jsem to chtel hned vypnout :) Artove nasvecování, poš, vyrážení...odporne namistrované výrazy nováčku jak kdyby chytili uz Ravašola. Prazak a Andel zde funguji jak kdyby se spolu znali tyden. Andel presedlal z operativce na umirnenho pana za stolem co se posmesne smeje "namachrovanym" a nemistným výstupum pražáka. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se po mnoha letech dočkali, a tvůrčí parta Bebjak - Malinda - Mareš nám konečně nasypala další díly Případů...Inu první díl je podle mého spíš takové propojení mezi druhou a třetí řadou, abychom viděli změny, které nastali (Chmela ředitel, Anděl 4 děti wtf, noví kolegové, Korejs out...). Samotnej případ tak beru v tomhle díle spíš jako takové pozadí těch změn, které se dějou, ačkoliv nechápu, proč je Pražák najednou takový kokot, hlavně ke vztahu k novým kolegům, u kterých to vypadá, že jim spíš závidí...No hlášky opět naprostá špička ("Přišel jsem tam a on tam vařil č(Č)očku" "Čočka je doma pečenej, vařenej". V závěru výborní Chmela v jinak spíš otravné hyperkorektní lince, ale ten jeho pohled do TV za to stál :D A poté výborný Hanuš, kde vidíme velký potenciál velké pomsty... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Skutečná jména pachatelů jsou Vladislav Roubíček (21 let), který byl odsouzen na 25 let, a jeho spolupachatel, o dva roky mladší Aleš Lajtár, který dostal 15 let odnětí svobody. Odsouzeni byli v roce 2005. (sator)
  • „První díl třetí řady Případů 1. oddělení v průměru sledoval 1 milion a 321 tisíc diváků 15+, dosáhl tak podíl na sledovanosti 34,70 %. Případy se tak staly nejsledovanější novinkou podzimního pondělního krimi okna za posledních deset let,“ uvedla mluvčí ČT Karolína Blinková. (rakovnik)

Reklama

Reklama