Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel autobazaru zmizí pár týdnů před svatbou. Jeho snoubenka i nejbližší kolega z práce ochotně spolupracují s policií a zdá se, že profesní i soukromý život pohřešovaného nemá trhliny. Policisté se nemají čeho chytit. Jenže, jak vždycky říkal Plíšek: Když si spis přečteš dvakrát a nic, přečti si ho potřetí. A měl pravdu. (Česká televize)

(více)

Recenze (52)

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu zklamání, nikoli však kvůli slabšímu případu, ale završení. Čekal jsem lepší ukončení všech linek a hlavně hmatatelnější definitivnost. Což o to, jisté vyvrcholení tu je, ale třeba poslední díl druhé série to zvládá o poznání lépe. Navzdory zdárné kritice jde ale stále o to nejlepší na našich tuzemských obrazovkách s kultovním statusem. A to není málo. ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč??????? Proč na jeden vskutku kvalitní počin se u nás musí natočit kýble sraček typu Policie Modrava, Pozadí událostí, Kriminálka Anděl, Boží mlýny atd. atd. atd. atd.??? V tomto díle byly geniální 4 věci: Zpověď Plíška ke Kozákovi na začátku, Miroslav Hanuš a jeho ztvárnění emocí Korejse, výslech vraha na konci a ta směs nostalgie a hořkosti na rozlučkové párty Kozáka. Ďakujem pán Bebjak, díky pane Mareši, Malindo a další a další! Jen tak dál! ()

Reklama

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trosku opet podivnej pripad. Majda Kozakova je funny delat se vam nechce vymejslite kraviny krachujete a pak si mjr. od policajtu nemuze dat ani pivo z lednicky. Pan Andel byl vesely operativec co si uzival zivota, pil, lital za holkama. Scenarista z nej udelal cloveka co si pri uvazku 1,OO na vylejzarne s 4 detma udela prava...coz je asi nejvetsi "zprzneni" postavy. ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tento díl byl pěkný veletoč emocí a výborně zrežírován. A ač byl případ tajímavý a výborně vystavěn a opět ukázána práce kriminálky, tak jistě každého zajímal jiný případ a to, kdo je udavač. A autoři nás krásně natahovali kdo jím je. Stejně tak, jak to dopadne s krizovou manažerkou. No a Anděl vs Korejs mě na konci taky dostali. A ještě k případu. Dnes se mluvilo o rčení Plíška, že když nevíš, tak si spis přečti ještě jednou. Jenže když jsem zjistil, kdo je vrah, tak jsem si uvědomil, že kruh s prvním dílem první série se uzavřel ještě jedním rčením Plíška: Co oznamovatel, to pachatel. No a dcera a závěr? To už si klidně mohli autoři odpustit. Ale na druhou stranu to bylo milé. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak paní ředitelka byla ojebávačka na druhou. Zkušeně vyjebala s Kozákem, s kterým nakonec dle očekávání vyjebával Korejs, s kterým následně také vyjebala paní ředitelka, no karma :) Naštěstí se zjevila dobrá duše Dušan, a vše hodil do pohody, abychom dospěli k velkému finále a šťastnému závěru pro všechny ty, kteří si to zaslouží. Pěkná generační předávka u Kozáků. Herecky, dialogově, hudebně, tenhle díl jede na plné obrátky. Vědomí toho, že jsme zřejmě v definitivním závěru z toho čiší na všechny strany, tvůrci jsou na lehkou notu nostalgie, na těžkou dráhu emocí, jaké jsme snad v našem prostředí ještě neviděli. "Korejs mi volal ještě ze sanitky" ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Čin se stal v roce 2011, pachatelem byl 30letý Petr Němec. Inkriminovaný autobazar stojí v pražském Hloubětíně. (sator)
  • Poslední kapkou, proč Kozák (Ondřej Vetchý) odchází do civilu, je snaha jeho nadřízené Drábové (Lucie Štěpánková) sloučit 1. oddělení, oddělení vražd, s 2. oddělením, oddělením loupeží. Vracející se policejní ředitel Vrána (Igor Chmela) Kozáka ujistí, že ke sloučení nedojde. V realitě se po odchodu vedoucího 1. oddělení Josefa Mareše skutečně 1. a 2. oddělení pražské kriminální policie sloučilo, protože vražd je méně než v minulosti. (melica)

Reklama

Reklama