Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (84)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá akosi komediálna nieje. Sú tu badateľné znaky, že sa tvorcovia nevedia rozhodnúť, či ísť smerom hrubej komediálnej žánrovky, rodinnej drámy alebo morálneho indie art filmu. Čo je však okúzľujúce, sú momentky s Melissou McCarthy a jej Babkou ( Sarandon ). Pre príjemný večer v rodinnom kruhu, to však stačí. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Sám rozhodně nejsem žádná Twiggy, právě naopak, takže prasnicoidní vyžranost Melissy McCarthy mi nevadí ani v nejmenším a loserství její postavy je zpočátku také docela vtipné. Když pak ale sledujete stále dokola sled velmi podobných (a zároveň velmi nepravděpodobných a za vlasy přitažených) situací a emočních "proměn" dvou hlavních postav, všechno to začíná být opravdu, ale opravdu otravné. Konec to rozhodně nevylepšil a tak při vší úctě k Susan, na víc než na jednu * to tentokrát nevidím. ()

Reklama

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Komedie, která vlastně ani moc komedií není, protože jediný vtipný aspekt je Melissa McCarthy a její fekální a sprostý hlášky. Ale je to trochu málo na to, aby z toho vyšel alespoň průměrnej film. Děj je rozbředlý a takový trochu nahodilý, což se u těch roadtripových filmů stává docela často. Nejvíc mě ovšem fascinuje, jaká jména se do tohoto projektu navezla - Kathy Bates, Susan Sarandon, ale ani Toni Collette bych v takovym škváru nečekal. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

No tak myslím,že Melissa McCarthy chce na své aktuální popularitě v USA asi nejvíce žen,vytěžit co se dá a chrlí na nás jeden film za druhým.Popravdě bych nečekal že se takto zviditelní když jsem jí znal hlavně jako vedlejší postavu z Gilmorových děvčat co by kuchařku Sookie.Zhlédnul jsem to hlavně kvůli tomu,že jsem se chtěl pobavit a kvůli Susan Sarandon.To první se nepovedlo jak bych čekal a to druhé ano.Takže celkově to mohlo být určitě lepší a vtipnější a proto za mě 55 % a tři hvězdy. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Melissu McCarthy mám rád v seriálu Mike and Molly,ale filmové role si evidentně moc vybírat neumí a nebo bere úplně vše co se jí dostane pod ruku.I Tammy je ze začátku neuvěřitelně otravná a nesympatická a není moc důvodů se smát.Postupem času sice film přejede do relativně normálních a snesitelných vod,ale humoru je i tak po málu a zasmál jsem se všehovšudy tak 3x,což na komedii není zrovna moc.I přesto,že jsem nic moc nečekal je to nakonec celkem zklamání...40% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)
  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)

Reklama

Reklama