Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (84)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tammy má obrovskou a také jedinou výhodu, a sice že je občas fakt vtipná a u několika scén jsem se upřímně pobavil. Kromě nich však nenabízí nic netradičního či nějak originálního, tvůrci sází na ověřené postupy, takže se nevyhneme hluchým místům, trapným emocionálním výlevům a nespočtu různých klišé. Melissa McCarthy mi překvapivě přišla strašně nesympatická, její herecký projev mě po celou dobu vysloveně iritoval. Nebýt těch několika povedených scén, jednalo by se z mého pohledu o vyložený propadák. 3/10. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Je možné, aby mi Melissa McCarthy mohla být film od filmu nepříjemnější? Zdá se, že ano. Nevím jestli si podobné role vybírá sama, nebo jiné nabídky nemá, ale s každou další rolí je méně a méně sympatická, méně a méně snesitelná. Nevtipná komedie je jednou z nejhorších zrad diváka. Doufal jsem, že se alespoň nenuceně zasměju, ale jediným úsměvným momentem bylo 5 metrů, při kterých se snažila utíkat (před včelou samozřejmě). Potom určitě zamrzí, že se do takové blbosti nechá zatáhnout i Susan Sarandon... Něco, co mě irituje už plakátem. ()

Reklama

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle katastrofu nedokázala zachránit ani Sarandon, ani Collette, Bates, a dokonce ani Oh. Sračka, hrající si na crazy roadtripovou komedii, přitom jediný, co divákovi nabízí, je pocit studu a trapnosti. Opravdu jeden z nejtrapnějších filmů, co jsem kdy viděla, a že už jsem těch sraček viděla hodně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Melissa McCarthy moc dobře věděla, co vymýšlí a do čeho to jde. Tammy je totiž dost nekorektní komedie, která není úplně blbá, ale na druhou stranu si taky nemyslím, že by byla úplně vtipná. No, jak kdy. Pro americké publikum je ale ideální. Nejenom, že tenhle film Američani v kinech zaplatili, oni ho ještě ve velkém podpořili, protože se tu Melissa ukázala v takové roli, ve které si sama ze sebe dokázala udělat legraci. A to má Oprah ráda, co si budeme povídat. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá akosi komediálna nieje. Sú tu badateľné znaky, že sa tvorcovia nevedia rozhodnúť, či ísť smerom hrubej komediálnej žánrovky, rodinnej drámy alebo morálneho indie art filmu. Čo je však okúzľujúce, sú momentky s Melissou McCarthy a jej Babkou ( Sarandon ). Pre príjemný večer v rodinnom kruhu, to však stačí. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)
  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)

Reklama

Reklama