Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (84)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na "Tammy" som sa neskutočne tešil. Melissu McCarthy mám veľmi rád, takže som dúfal v príjemnú zábavu. Bohužiaľ to "naj" (ako to už býva zvykom), divák nájde v trailery, takže mimoriadneho návalu smiechu som sa nedočkal. Múdra v záverečnej štvrťhodinke vyzneli skôr ako klišé, takže tento snímok, rovnako ako mnoho iných užívateľov (aj keď pár "zajeb*v" stálo zato), s ľútosťou so skysnutým úsmevom - neodporúčam. Je to škoda. Nápad aj herecké obsadenie je skvelé. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Je mi to líto, ale (no vlastně ani ne) i kdyby mě měla na návštěvě USA balit samotná Melissa ve frontě u WC nejenom, že bych odmítl(a to taky nejsem mladý Brad Pitt), dokonce bych si nevzal vlastnoruční podpis nemožně obloustlé a protivně užvaněné hvězdy. Prostě se v každém dalším americkém filmu uzavřela do své tučné ulity, na které vše vypadá jak pytel na brambory a dejte mi pokoj. Jsme v Americe je tu demokracie jsou tu bílý, černý, žlutý, šikmý, hubený a já zastupuji ty tlustý a lidi mě maj rádi a nic na tom nehodlám měnit! PS: pokud by mi 5 let po svatbě vyrostlo na gauči u tv něco podobného maxim turbolenc?? Záviděl bych ji nového partnera, kterému zapípal ptáček. Komedie rozhodně ze života. 35% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Melissu McCarthy mám rád v seriálu Mike and Molly,ale filmové role si evidentně moc vybírat neumí a nebo bere úplně vše co se jí dostane pod ruku.I Tammy je ze začátku neuvěřitelně otravná a nesympatická a není moc důvodů se smát.Postupem času sice film přejede do relativně normálních a snesitelných vod,ale humoru je i tak po málu a zasmál jsem se všehovšudy tak 3x,což na komedii není zrovna moc.I přesto,že jsem nic moc nečekal je to nakonec celkem zklamání...40% ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Trapas. Málokedy mi z filmu je tak trápne, že ho nedopozerám na prvý krát. Nevtipné, trápne a Mellisa je v tomto filme tak strašná, nesympatická a otravná postava, že sa s ňou v žiadnom prípade nedá sympatizovať. Škoda, so správnym scenárom a režisérom nedávno dokázala, že jej humor ide (Spy). Rozhodne najhoršia "komédia" minulého roka.. 20% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Melissa McCarthy. Ženština, kterou diváci buď milují, či nenávidí. Já se tedy řadím rozhodně k té druhé skupině, i když pravda, nenávist je možná až příliš silný výraz, nicméně je pravdou, že jak její samotné herectví, tak veškeré její postavy mě neuvěřitelným způsobem iritují, a právě postava Tammy jistě patří mezi ty její nejtrapnější, nejhloupější a nejnevkusnější a může za to jak ona napsaná postava, tak samozřejmě i Melissa, která je tu znovu nesympatická, netalentovaná a ty její teatrální výstupy už vážně hraničí až s nepovedenou sebeparodií. Zápletka filmu pak také zrovna na kvalitě nepřidá, McCarthy se vydá se svou babičkou, mimo jiné též ztrapňující se Susan Sarandon, na výlet, s cílem uspořádat si život. S nějakým uspořádáním to samozřejmě pak nemá ale nic společného, jen prožívají tu trapné, jindy ještě trapnější momenty, aby nakonec happyendově našli štěstí v náručí dvou vidláků, no radši na to ani zpětně nechci myslet. Humoru Tammy jinak příliš nenabízí, emoce, na které se tvůrci snažili též hodně hrát, jsou mimo úplně, a jelikož vlastně už ani nemám co další zmínit, mohu tak závěrem jen konstatovat, že je to nudný a trapný, a rozhodně to nestojí ani trochu za pozornost. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)
  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)

Reklama

Reklama