Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
všechny plakáty
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jak léta plynou, tak si osobně zcela upřímně nedovedu představit, co bych dělal bez každoročních animovaných dávek od DC/Marvelu. Až to dítě ve mně jednou nečekaně zemře bude to šok... Nová týmovka JLA pracuje s totálně úžasným a nápaditým scénářem (konečně na jiné reality došlo!), ke konci však překvapivě mírně ztrácí dech. Ale jen trochu. Go, Flash, go! ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Tohle je nejlepší z animáků o JL! Fleshe jsem nikdo moc nemusel, ale vidím, že ta postava není uplně marná (a co teprve Aquaman). Teď mi samotnému uniká, proč jsem nedal i pátou hvězdu... Nemám rád komiksové cestování v čase a věci s dalšími dimenzemi a tohle je snad poprvé, co mi to nevadilo, ba naopak (asi k tomu přispěl Batman, toho prostě žeru a tato reinkarnace se mi hodně líbila). Dokonce i hudba byla vynikající, asi si film pustím brzo znovu a přehodnotím počet hvězdiček. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jako milovník seriálového Flashe jsem si tenhle DC animák nemohl nechat ujít, přestože se těmhle kresleným "kraťasům" zas až tak moc nevěnuji. A také v době, kdy jsem Záchranu světa viděl, jsme nikdo ještě neměli sebemenší tušení, že si s příběhem Flashpointu vyhrají i v oblíbeném CW seriálu. V tomhle animáči všechno šlapalo jako hodinky a já si oblíbil naprosto všechny zúčastněné postavy. Konec byl možná trochu hektický, po tolika zhlédnutých filmech se člověk ovšem musí naučit jisté nedostatky přehlížet. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Co na to říct. Je to víceméně klasický animák od DC. V poslední době jsem jich viděl několik, a musím říct, že tento patří k nadprůměru. Shodou okolností jsem to viděl krátce po seriálovém Flashovi, kde rozebírali stejnou událost, a animovaný film to tentokrát vyhrál na plné čáře. Oproti serálu je to temné, na DC i celkem logické a nezačne to nudit. Prostě mi k srdci přirostla spíš animovaná a komiksová verze flashe, než jeho seriálové dvojče. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Trpí to tradičním neduhem "crossoverových" setkání ze stáje DC; nezná to míru dobrého vkusu. Málem na to dojel již údernický synátor a toto je na tom ještě o stupeň hůře. Místo aby se to soustředilo na několik málo postav, tak se tu promenáduje jedno velké jméno vedle druhého. Ne snad, že by měli nějakou úlohu, ale čistě proto, aby se tu objevili, měli svých dvacet vteřin slávy a geekové si je mohli odšktnout ze seznamu svých vlhkých snů "ten versus tamten". A tak tu sice uvidíte kde koho od DC, ale tak nějak se pro tu promenádu jmen nedostává na ty hlavní, o kterých to je především. Což je škoda, protože ta látka má ve své dospělosti ohromný potenciál a především pro postavu Flashe dělá první poslední. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)
  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)

Reklama

Reklama