Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Luxus. Asi najlepšia Justice League aká bola natočená. Obsah ma zo začiatku moc nezaujal a to, že sa to celé ma odohrávať v alternatívnej realite mi moc nevoňalo, ale hneď s kraja naberie Flashpoint Paradox taký grandiózni rozmer, až som neveril vlastním očiam. Brutálne dobrá a štýlová akcia, struhujuci príbeh, záporáci a predovšetkým fajn hlavné postavy. 95% - 5* ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pokaždé když se dc nebo marvel odkloní od tradičního dušínovského pojetí, bývá výsledek dobrej. Tady se podle mého všechno povedlo, krom jediného - díky naturálnějšímu ztvárnění ostatních hrdinů působí Flash podobně jako čivava s mašličkou uprostřed hejna divých, vyhladovělých vlků z tundry. Jinak si ovšem nemám na co ztěžovat, krom mé tradiční nelibosti nad jednotným vzhledem všech superhrdinskejch animáků, který je tak neoriginální a nudný, až mě z něj bolí sklivec, díky tomu pak i dobře ztvárněná akce nepůsobí tak dobře, jak by mohla. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Opět střetáváme Ligu spravedlnosti v paralelní časové ose (to už to v DC vážně jinak neumí?), která se odštěpila po vymazání Flashe z minulosti. Což vedlo k opravdu drsně temné přítomnosti na pokraji 3. světové, s Evropou zničenou konfliktem Amazonek a vodní říše. Mrtvých jsou milióny, schytá to i většina "metalidí", protože zajímavý scénář si nemusel brát servítky - a také konečně prezentoval Flashe jako schopného a zásadního superhrdinu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Naprostej luxus a rozhodně jeden z nejlepších DC animáků, co jsem doposud viděl. Tohle kdyby bylo ve filmu v nějaké podobě převedeno, tak bych byl mega spokojený. Uvidíme jak si s Flashpoint Paradox poradí nadcházející 3. řada Flashe PS: Flashpoint Batman naprosto nejlepší postava!...10/10 ()

Gallagher 

všechny recenze uživatele

Všem, kteří zažili zklamání ze Sebevražedného oddílu či Batman v Superman, doporučuji tenhle animák. Člověka až zarazí, že u DC disponují takovým perfektním materiálem a nedokážou něco podobného převést i do celovečerních filmů. Jestli ale bude některý z plánovaných snímků (sólovka Flashe, nějaký díl Justice League) vypadat přibližně takhle, diváci budou v kinech chrochtat blahem. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)
  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)

Reklama

Reklama