Reklama

Reklama

Lo strano vizio della Signora Wardh

  • Španělsko La perversa señora Ward (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julie se se svým manželem Neilem vrací z New Yorku do Vídně. Zrovna v tu dobu řádí ve Vídni sériový vrah, který si za oběti vybírá mladé ženy. Na jedné párty Julie potkává svého dřívějšího sadistického milence Jeana a dostává podezření, že právě on by mohl mít s tajemnými vraždami něco společného. (Chatterer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

kaylin

všechny recenze uživatele

Italské giallo mi snímkem „Lo strano vizio della Signora Wardh“ opět ukázalo svou krásnou tvář a já jsem se znovu ujistil, že tohle je jednoznačně žánr, který mi sedí, žánr, který si dokážu užít, protože je to něco, co mě dokáže udržet napjatého, žánr, který mě zajímá. Udržet divákovu pozornost dokonce není jednoduché, ale tady jsem opravdu jen s očekáváním sledoval, jaká bude pointa. Určitě není špatná. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Strhujúco natočená, napínavá, vkusne ozvučená priemerná nudapláž s nezmyselne prekombinovaným záverom, ktorý predstiera rafinovanú inteligentnosť a ako sa zdá, väčšinu hodnotiacich aj úspešne oklamal. Ak ponechám tri hviezdičky, budem ešte milosrdný. Iní by na mojom mieste za spomínaný záver ešte strhli. Ďalší Martino bude snáď lepší. 60% ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Nečekaně Vídeň je pro giallo vyvražďovačku cool místem a bylo hezké si ověřit, že okolí Schonbrunnu, jeho park a temná zákoutí, vypadá i po 50.letech pořád stejně sexy, škoda, že stejně sexy nebyl i závěr tohoto filmu. Ano, má to napětí, má to styl, má to atmosféru a nádhernou Edwige Fenech, ale konečná slabá pointa poslala celý zážitek do kopru. Takový zpatlaný scenář je nehodný zručnosti Sergia Martina. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Znásilnenie v daždi bude na konci vekov určite nominované v prvej päťke najromantickejších znásilnení v histórii kinematografie. Každopádne Strano vizio della Signora Wardh zďaleka nie je vizuálne tak precízne ako Bava či Argento, no aj tak stále relatívne pôsobivé a to najmä vďaka úžasnej snovej romantickej hudbe. Celkovo ale skôr priemer. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Julie (velmi sexy Fenech) se zmítá mezi nudným manželem a starým a novým milencem. Někdo ji začne vydírat a do toho ve městě řádí sériový vrah podřezávající břitvou ženy... Solidní bodycount i počet erotických scén, plus je to atmosférické díky ústřednímu hudebnímu motivu a snaživé kameře, ale vraždy nezaujmou a rozuzlení je fest překombinované a přitom nudné. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v rakouské Vídni. (Epistemolog)

Reklama

Reklama