Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 1

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (Cinemart)

(více)

Diskuze

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ale jo dyt jsem se ho několikrát marně v diskuzích zastável, když zde OPRAVODVÝ PROFESIONÁLNÍ KRITICI psaly, že je zbytečnej atd.. nejlepší a nejdůležitejší scéna v FF6 byla ve věznici... jeho poctivý dobrácký charakter, jak si vyčítal jak poslal Letty do utajení atd.. to pochopí spíše fanoušci série.

na příspěvěk reagoval Ouwen, stuntmanMIKE, S.W.A.T

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

Marketingový tah? Tak tomu říkám zasrnaý svinstvo. Pokud to znamená, že na jeho smrti budou vydělávat, tak to fakt je otřesný, pro prachy ale člověk co neudělá, že. 

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

mzss1

Ale hovno!!!! Byl pořád vepředu, nebejt něj, celá série skape a jde jiným směrem. Walker tam prostě místo měl a byl vždycky na tom místě zaizolovaný. Např. v 6ce hrál kurva důležitou roli, když to tak vezmeš. Pamatuju si na jeho fight, skokánek s tou škodovkou nebo co to bylo, pamatuju každý jeho slovo, pro mně teda znamenal moc a nevšiml jsem si ,že by byl zarytý v pozadí. 

na příspěvěk reagoval mzss1

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Ouwen , mzss1

Zrovna jsem v 10. minutě jedničky a jak se dívám na něj, je mi zase smutno. Dneska si dám jedničku, čtyřku, pětku a šestku a užiju si každý moment ve kterém bude, jen abych si ho zapamatoval v tom nejlepším světle. A nebýt Walkera, tak podle mě ani žádná 4,5,6,7 nebude. Myslím, že právě on byl ten, co usiloval o znovu rozjetí série.

na příspěvěk reagoval Žralok

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ja pochybujem že je po sérií. Podľa mňa producenti jeho smrť ešte využijú ako marketingový ťah. A s postavou sa môžu v pohode vysporiadať. Možností je veľa. Strata herca ma mrzí. Ale strata jeho postavy už vôbec. Dávnejšie som navrhoval, že Brian je už ako postava celkom vyčerpaný.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, Ouwen, Ouwen

Wicky

Wicky (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

To je pravda, ale pokud maj aspoň trochu úcty tak to sedmičkou ukončí (přeci jenom po internetu kolovala definice že sedmý díl je už opravdu poslední). Přeci jenom Walker byl velká ikona série.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

Už teď je jasné, že 7 bude mít největší tržby ale přál bych si, kdyby to byl poslední díl a doufám, že bude nejlepší z celé série ...

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

bestlama

Já vybíral mezi Uwaisem, Dieselem a Walkerem, koho do top10. Byl tam Uwais, ale po tomhle si to místo zaslouží Walker. Mne taky strašně Walker bavil, zejména v 6ce s Romanem si to dávali. 

na příspěvěk reagoval bestlama

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

To fakt ne. The Rock je pro svoje hummery, neviděl jsi 6ku, jak to tam kosil s tím svým autem? Black je pohodář, akorát se chová jako děcko. 

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Ouwen

A fascinuje mě, jak je najednou každý fanoušek Walkera, když se něco stalo. Já jsem to tvrdil celou dobu a stál si za tím, že on je tím tahounem série. I když to v posledních dílech vypadalo, že hraje druhé housle, tak právě on dělal z FF to pravé FF. Proto se mi trojka ze všech dílů líbila asi nakonec nejméně. Ale aby najeddou byl každý fanoušek při smrti. Typický český národ. Všude to čtu, jak ho najednou měli všichni rádi. Nejen tady. U tebe sleduji už dlouho, že ho máš rád, ale ten zbytek? Zmrdstvo.

na příspěvěk reagoval Ouwen, mzss1, stuntmanMIKE

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Ouwen

Tak za mě osobně jestli nahradí takovýho sympaťáka tim nesympatickým hovadem z trojky, tak série pro mě opravdu skončila - to radši ať zapojí víc Rocka a udělají z něj a Diesela opravdovou parťáckou dvojku.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE , bestlama

Mike: No Black se upsal sérii na další díly, takže chci jeho za volantem, ať klidně řídí Skylineho. Bestlama: To nejde. Žiješ v zapíčeným státě, plných zakomplexovaných čuráků, kteří řeší naprostý píčoviny.... myslím si, že pokud se to dozvěděl Jason, tak si sám připomněl svojí nehodu. 

na příspěvěk reagoval bestlama

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Ouwen

A teď, když si představím, že Statham málem umřel dvakrát u Exp. Je to riziko povolání a i riziko života. Ale nechci, aby se tady zbytečně lidé dohadovali. Aspoň jeden den bez hádek by byl docela fajn pro všechny.

na příspěvěk reagoval Ouwen

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Ouwen

treba sa na to pozriet triezvo... producenti neodstupia z projektu, ktory zaraba. Akurat sa tymto otvori nova pozicia pre ineho herca... kludne aj ten Black... budu potrebovat neveho do party... potom si Diesel spomenie, ze bol kedysi v Tokiu a hop mame noveho hrdinu... 

na příspěvěk reagoval Ouwen, Wicky

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Ako píšem, je to môj pocit, že štúdio si sakramentsky rozmyslí, či bude v sérii pokračovať. A môj momentálny názor je, že by malo. Ostatne si neviem predstaviť napríklad Vin Diesela, ako im kývne "jasné, už som to rozdýchal, ideme do osmičky". Postava Paula Walkera v rámci FF série sa nedá porovnať s Jokerom v Temnom rytierovi.

Ale nechce sa mi ďalej fantazírovať, určite nie teraz, pár hodín po tom celom.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

bestlama

Jo takhle, sorry že jsem to zle pochopil. "Čím to je, že umírají ti, kteří si zaslouží žít a žijí ti, kteří na to nemají právo?" - Sly Stallone, Expendables 2

na příspěvěk reagoval bestlama

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

ale série má zabavit, série nemá mít nějakej oscarovej příběh..... no jak píšu, doufám že lucas black bude místo walkera, to je moje přání, jinak sérii nechci už ani vidět...

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, S.W.A.T

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Ouwen

Tím chci říct, že brzy bude po FB běhat spousta dementů, co budou vykřikovat, že řídil, že byl opilý, že to a tamto. Zase nafouknuté to bude. Jako kdyby nestačilo, že chudák umřel, ještě mu lidé budou přidělávat pomluvy.

na příspěvěk reagoval Ouwen

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Ouwen

ale stym ja predsa suhlasim... ale hlavny hrdina je kolektivny... seria kludne moze pokracovat aj bez neho... tiez nechcem aby pokracovala, ale nie kvoli Walkerovej smrti, ale kvoli tomu, ze so sestkou zacala spiet do hajzlu

na příspěvěk reagoval Ouwen

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

rollman1

to auto je siroka placka... to sa na strechu len tak neprevrati...ver mi... a keby aj, stale mas za hlavou vystrelovaci ram, ktory ti vyskoci pri naznaku pretocenia auta...

na příspěvěk reagoval Baik

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama