Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (Cinemart)

(více)

Diskuze

Leebor

Leebor (hodnocení, recenze)

Toto bude bolet :/ :( Jednička krásně zpracovaná se skvělým obsazením a po ní příjde toto? Proč se toho nechopí někdo schopnější? Nepochopím... To zas dopadne.. Tady v ani to překvapení nevěřím. Ale třeba se mýlím.. třeba..

na příspěvěk reagoval Marceloo

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Jednička byla nejpřeceňovanější horor všech dob, přitom to byla taková sra*ka. Tohle jde přesně v těch sra*koidních šlépejích. Ať žije trilogie Insidious.

KUFI

KUFI (hodnocení, recenze)

kouknu se na to jenom kvuli bugulovi, ale budu asi hodne trpet

senin

senin (hodnocení, recenze)

Zrovna jsem ve 3:00 ráno dokoukal první film a musím říct, super. Těším se na pokračování. Jsem zvědav, kam nás příběh démonického pedoposmrtného Michaela Jacksona a jeho creepy dětské armády zavede příště.

na příspěvěk reagoval Neji1453

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

neplnoletym ludoopom a dementnej vymletej luze odpovedam len v pritomnosti svojejho pravnika! 

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Wiikii

ono hororove dvojky su regulerne podradne filmy. Rad by som sa mylil, ale mam taku zlu predtuchu aj u Sinister 2. Jo a chyba mi Ethan z jednicky 

na příspěvěk reagoval TheDon

AlennGK

AlennGK (hodnocení, recenze)

Lenina666

No koukám, že sis našla oblibu v těch nejhorších (Nezvratný osud, Piranha wtf?) a nejpředceňovanějších hororech (Kruh Oo) tipuju ještě něco se zombíkama. Saw mam taky rád, ale rozhodně ne kvůli tomu, že to je nechutný /o\ Nechápu lidi co se vyžívaj, když se můžou podívat na pár střev na zeleným plátně, nebo na pár sekund vyskočit ze židle. Od toho tu máme 4chan a TOR .-)

Flopik

Flopik (hodnocení, recenze)

Mne sa ten trailer neskutočne páčil :D konečne uvidíme to strašidlo viacej :3

 (hodnocení, recenze)

Na rozdíl od traileru na 1. Tohle postrádá tu záhadnou a hororovou atmosféru. Moc ukazují toho bubáka.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

NO nmae herci, no name reziser trapne citadely, prsote dvojka direct to DVD.

Uživatel Lenina666 smazal svůj příspěvek.

Wiikii

Wiikii (hodnocení, recenze)

Jednička se povedla, ale podle traileru to vypadá, že dvojka už bude jen průměr... Snad se bude natáčet i trojka a ujme se jí někdo jako James Wan... ALE ještě budu doufat, že to nakonec bude dobrá podívaná :)

na příspěvěk reagoval Martin741

Reklama

Reklama