Reklama

Reklama

Mladý spisovatel dostane od svého zaměstnavatele úkol napsat scénář k nové romantické komedii. Problém je v tom, že dosud pravou lásku nezažil a ženám, po traumatu z dětství, prostě nevěří. Nepomáhají mu ani přátelé, kteří jsou stejně skeptičtí. Na jednom charitativním večírku potkává ženu, která ho opravdu zaujme. Je tu však jeden problém... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

nash. 

všechny recenze uživatele

Tvůrci tohoto díla se nejspíš rozhodli najít ideální obsazení do romantické komedie, sehnat to nejlepší obsazení vedlejších rolí, vzít nadějný námět, nasypat do něj spoustu vtipných a také hodně romantických momentů a když to všechno měli pohromadě, ďábelsky se zasmáli, všechno to vzali a použili k tomu, aby romantickou komedii umučili k smrti. Nebo to prostě byla jen banda sebestředných inťošů, která strašně chtěla ukázat, co si myslí o tomto, pro ně nesnesitelně pokleslém žánru. Každopádně je výsledkem jedno z velkých letošních zklamání. Skvěle rozehrané situace zavražděné trapností, humor i romantika utopené v bahně samoúčelné vulgarity, nápadité vsuvky, které se po zábavném nástupu zaseknou a pak se jen bezradně vytrácejí. Romantická komedie se dá natočit s ironií shazující zavedená klišé, ovšem ne takhle. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Docela sympatická konverzačka. Jen tyhle kousky vesměs strašně rychle vyšumí z divákovy mysli. Tady to nebude jiné. Chris Evans před časem režijně překvapil sympatickou nezávislou romantikou Before we go, kterak se dva cizinci seznámili v nočním New Yorku. A příjemně se při jejich poznávání netlačilo na pilu. Tentokrát jeho hrdina na dívčí jména moc paměť nemá, když do jeho dobrodružství vlítne přítel dotyčné, je to ještě horší. Představuje spisovatele/scénáristu, kterému hoří termín s novou látkou. A navrch potkal jednu, u které by si její jméno moc rád zapamatoval. Zatímco v Česku jde banda přátel na pivo, proloží to několika panáky a vykládá o nějaké té korupci v politice a arogantním šéfovi, tady parta amerických přátel mele o lásce, o nejrůznějších teoriích a možných scénářích, o tom, jak romantici nevymřeli a jak dopadla jedna korejská telenovela. Vysmívají se romantickým klišé? Spěchají díky nic kupředu? Naznačují, že není úplně od věci jít na to od podlahy? Tak či onak, babrají se někde v sympatickém průměru. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sarkasticky laděných romantických komedií není nikdy dost, protože kovaných cyniků stále přibývá. Snímek má sympatickou hlavní dvojici a ideální stopáž, takže jde o další zábavnou jednohubku. Ke konci se to samozřejmě zvrhne v naivní sprint za životní láskou a především fanoušci krádeží před oltářem si přijdou na své. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Filmový scénárista nevěří na lásku (?!)… aby zčistajasna potkal megasympatickou krásku (před vdavkami se zajištěným sucharem), s níž to mocně zajiskří. Pohodovou, vtipným nadhledem nabitou rom-com ozvláštňuje dohrávané rozebírání a ironizování všemožných klišé žánru… i lásky samotné, jak je diskutuje svérázná partička pisálků. Ani tak víc než fajn oddechovku se skvělým castem nečekejte… jó, kdyby nastal ten pragmatičtější, realističtější "neklišé" závěr (řekla by "ano"), potom bych o té 4. hvězdičce nepochyboval. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Idea toho konceptu nebola vôbec zlá, ale v tomto prípade to vďaka tomu akože "ironickému" prevedeniu bolo naozaj zlé. Celé to pôsobilo veľmi silne a neprirodzene, a neustála snaha o anti-klišé napokon vyvrcholila tým, čo sa vlastne dalo aj čakať. Podľa popisu to vyzeralo byť na zaujímavejší film, no okrem konceptu rozprávača to nebolo v podstate ničím výnimočné. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • V závěrečných titulcích je Berverly d'Angelo (Lyleova přítelkyně) chybně napsána jako „Berverly d'Angleo“. (Johnny.ARN)
  • Já (Chris Evans) je scenárista, který má napsat scénář pro Matthewa Morrisona a Ashley Tisdale. Chris Evans a Ashley Tisdale se spolu objevili v roce 2009 na focení pro Vanity Fair, které rekonstruovalo scény z West Side Story (1961) – Chris Evans hrál Riffa a Ashley Tisdale byla jeho partnerkou na plese v tělocvičně. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama