Reklama

Reklama

Mladý spisovatel dostane od svého zaměstnavatele úkol napsat scénář k nové romantické komedii. Problém je v tom, že dosud pravou lásku nezažil a ženám, po traumatu z dětství, prostě nevěří. Nepomáhají mu ani přátelé, kteří jsou stejně skeptičtí. Na jednom charitativním večírku potkává ženu, která ho opravdu zaujme. Je tu však jeden problém... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

heyda 

všechny recenze uživatele

Zajímavé je, že Chris Evans mi v podobných romantických komediích sedí mnohem víc než když si hraje na superhrdinu s americkou vlajkou na štítu :D Já jsem se bavil a ačkoli je poslední třetina filmu už dost velký klišé a nic nového pod sluncem, tak první dvě třetiny jsou naopak natolik fajn, že to ještě na 4 hvězdy vytáhnu. Fandům amerických romanťáren, kde si herci užívají každé klišé a umí každý trapný dialog brát s nadhledem, tenhle film rozhodně doporučuju. Na hodnocení 57% nehleďte. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí této romantiky mi přijde, že si Chris Evans, jako představitel Kapitána Ameriky, začal zřejmě myslet, že si nyní ve světě filmu může dovolit asi naprosto cokolliv. No nevím, nevím. Mě tedy tento jeho snímek zas až tolik neoslovil, celý mi to přišlo strašně předvídatelný, dost naivní, bez nějakého výraznějšího tempa, zápletkou se tedy tvůrci snažili být co nejoriginálnější, ovšem ve výsledku se jim to vůbec nedařilo a závěrečné, happyendové finále pak nestojí ani za řeč, to zase byla jednou scénáristická zoufalost první třídy. Co se postav a jejich představitelů týče, všichni na mě působili až nepříjemně ležérním, intošským způsobem, chemie a jiskření mezi ústředním „skoro“ párem pak též zas až tolik nefungovali a prakticky nikdo ze zúčastněných tu na sebe nevzal ani tu zodpovědnost za jakoukoliv výraznost, všichni se jen hromadně ztrácejí za kupu přechytralých žvástů o různých podobách lásky, o funkčnosti vztahů a vlastně i životě jako takovém. Tato romantická komedie se zkrátka na první pohled zdá být skutečně jinou, nápaditější a netuctově zpracovanou podívanou, já z ní místo emocí ale vycítil jen chladný kalkul, bez nasazení a bez upřímnosti. ()

Reklama

Marrdaa odpad!

všechny recenze uživatele

Při tomhle počtu herců je náhoda, když si jeden předem nepřečte scénář a odkývne. Dva už jsou statistická anomálie a když si ho nepřečte nikdo, tak už mě napadá jen, že Reardon musí umět kouřit jak Lisa Ann nebo herce platí v jachtách. Joo jo demence celýho scénáře je sice srovnatelná s nadprůměrným seriálem TV Noha, ale poměr očekávání a toho co se k vám dostane je propastný. Momentálně mě nenapadá nic, čím horším jsem promrhal čas (a že ho mám spoustu). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická americká romantická komedie, která má celkem snesitelné postavy, s nimiž ten film projdete a nebudete se cítit moc špatně. Bohužel konec je opět klasické "pravá líska vítězí", což mi prostě nesedí a už mi to začíná vadit. Není v tom nic nového, ani náznak nějaké snahy cokoli přidat navíc. A proč? Ono to takhle přece bude fungovat... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tvůrci tohoto díla se nejspíš rozhodli najít ideální obsazení do romantické komedie, sehnat to nejlepší obsazení vedlejších rolí, vzít nadějný námět, nasypat do něj spoustu vtipných a také hodně romantických momentů a když to všechno měli pohromadě, ďábelsky se zasmáli, všechno to vzali a použili k tomu, aby romantickou komedii umučili k smrti. Nebo to prostě byla jen banda sebestředných inťošů, která strašně chtěla ukázat, co si myslí o tomto, pro ně nesnesitelně pokleslém žánru. Každopádně je výsledkem jedno z velkých letošních zklamání. Skvěle rozehrané situace zavražděné trapností, humor i romantika utopené v bahně samoúčelné vulgarity, nápadité vsuvky, které se po zábavném nástupu zaseknou a pak se jen bezradně vytrácejí. Romantická komedie se dá natočit s ironií shazující zavedená klišé, ovšem ne takhle. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • V celém filmu se ve slunečních brýlích postav odráží filmový štáb anebo zelené plátno. (Johnny.ARN)
  • Film byl natočen už v roce 2012, ale kvůli problémům s distribucí se do kin dostal až o dva roky později. (VERA)

Reklama

Reklama