Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

misulka03 

všechny recenze uživatele

A opět tu máme usměvavou Audrey Tautou, které role naprosto sedla a dovedla ji zahrát velice přesvědčivě. Přetočení v polovině filmu je velice působivé a krásně to příběh oživý a divákovi se naskytne vidět příběh z jiné strany pohledu. Film do podrobna rozebírá psychiku a myšlení, psychicky narušeného člověka a to se mi moc líbí. A úžasný konec s mozaikou mě přesvědčil o 4* hodnocení :) ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

bol som zvedavy na Tautou, nesklamala ma, ale film ma nenadchol, ešte že máme Verbala, po jeho komentari som sa rozhodol film dopozerat a k dvojek pridat este jednu hviezidku ... ta prva polovica bola naozaj nudna a robila z tohto filmu pre taketo sparnee horuuce leto ozaj dielo na ktore sa neoplati pozerat .. este že sa to nakoniec zvrtlo :( ()

Reklama

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Bylo hodně zajímavé pozorovat Audrey Tautou, jak se popere se zápornou rolí a zvládla to celkem obstojně. Zahrát roli pomatené erotomanky není určitě jen tak. Nakonec jako bonus krásná mozaika z prášíčků, co víc si člověk může přát. S Amélií se to sice srovnávat nedá, ale přesto má tento film něco do sebe. ()

smajly 

všechny recenze uživatele

Tento film mě opravdu překvapil a přestože nemám k současné francouzské tvorbě kdovíjaké sympatie, musím říct, že mě i nadchl. První polovina filmu nic moc, to byl ostatně zřejmě i tvůrcův záměr, aby vám v druhé polovině filmu do sebe začaly věci hezky zapadat a to, co se v první půli zdálo jako romantická, nezajímavá slátanina, dostalo konečně obrysy a děj vás strhl. Audrey role sedla a člověk jí věřil každé slovo, ostatní herci vedle ní moc nevynikli. Závěr byl pak podle očekávání vyvrcholením celého příběhu a ukázal, že lidská psychika je opravdu divná věc. ()

nikoletkaa 

všechny recenze uživatele

Audrey Tautou zbožňuji a právě její jméno bylo tím, co mě v televizním programu zaujalo. Kdyby ovšem nebylo mého kamaráda, na film bych zapomněla a komentář bych teď nepsala... Začnu tím, že Francie zde byla krásně prosluněně vyobrazena. Napadlo mě, že tak barevný film jsem dlouho neviděla :) Snímek samotný byl zajímavý. Zajímavý především tím, jak spojil dva poměrně neslučitelné žánry - romanci a psychothriller. Od poloviny filmu sledujete příběh s otevřenou pusou a s napětím čekáte, jak to celé dopadne. Víte, co je zajímavé? Že ačkoli Angelika je postava více méně záporná, tak ji prostě fandíte. A víte, co je ještě zajímavé? Že když v polovině filmu na nějakou dobu zmizí tvář Audrey, tak se film stává méně zajímavým, občas i nudným. Tautou má prostě jedinečné osobní kouzlo, že by ve filmu mohla hrát jen ona a přesto vás to bude bavit. Jinak musím říct, že s koncem jsem byla více než spokojena :) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama