Reklama

Reklama

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (180)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Marlon je naprostej magor, ty jeho výrazy a křik je prostě dokonalej, škoda, že většina filmu je tak hrozně trapná. Příjde mi, že jednička byla lepší, pamatuju si víc scén, z dvojky si budu pamatovat jen scénu se psem, to je naprosto dokonalý, u toho jsem málem brečel smíchy a pak narážku na Scary Movie a ještě Annabelle, kze který udělali hroznou couru. Ale u ní se mi líbilo jen pár scének, pak už to bylo trapnější. Hodněkrát jsem si si úplně představoval ten originální film a pak přišel nějakej naprosto debilní vtip :D Jednička byla lepší, bylo tam víc vtipných momentů, takže bohužel jen za 2*, ale stejně chci další díl! Jo a Chezush chtěla dát 3*, fakt hnus jako! :D ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první díl i tenhle je hrozně nevyrovnaný. Závěr je již totální chaotický bordel, kde každý mele páté přes deváté. Škoda že divák nemá možnost sledovat pouze one man show Marlona Wayanse, který nabízí celou řadu skvělých scének. Jednoznačně vládne souboj s živým kohoutem a výborné situace přichází i z jeho vztahu s panenkou Anabelle. 40% ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Paradoxně hned předtím jsem dokoukal Panenka s pekla, a tohle to parodovalo aspoň mě to tak přišlo a ještě k tomu tam znova byla Jaime . Poměrně jsem se dobře bavil a neměl tendenci to ani popohánět kupředu, což je u mě známka toho, že to bylo koukatelné. Slušně jsem se bavil. Po delší době parodie, která mě bavila. ()

qxkamo 

všechny recenze uživatele

Akukolvek parodiu na film si vzdy rad pozriem. Duplom, ak sa jedna o parodiu na horor. Da sa tak pri oddychovej komedii premyslat, o aku scenu z povodneho filmu sa jedna. Tuto vsak s niektorymi prehnali, zbytocne ich natahovali a prechadzalo to az do nudy a trapnosti. Pozitivne vnimam absolutnu politicku nekorektnost (najma top hlasky Mexicana :) ). ()

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně o hvězdičku lepší než první díl a za to může hlavně scéna s panenkou v posteli. Jak už jsem psal u jedničky tak pan Wayans je slušný komik a tady předvedl své maximum. Dementních scén od prvního dílu ubylo a přibylo mi hororové atmosféry (s rezervou samozřejmě) i pár scén na leknutí, takže pro mě nadprůměrná hororová parodie. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)

Reklama

Reklama