Reklama

Reklama

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (180)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že mě první díl bavil dost. Zasmál jsem se mnohokrát a považoval jsem ho za lepší novodobou parodii, protože ty odpady co vychází, na to se nedá koukat a Haunted house hodně vyčníval. Druhý díl už je však o něco slabší. Recyklace vtípků z dílu prvního mi nepřišla moc vtipná, ikdyž to Wayans převedl ještě na větší úroveň trapnosti. Nemůžu říct, že jsem se u něčeho nezasmál, ale už to nebyl tak intenzivní smích, spíše jen pousmání. Potěší nějaké zajímavé narážky(třeba ta na Scarie Movie mi přišla hodně povedená), dobře zparodované některé situace z oblíbených nových duchařin a casting taky není vyloženě zlej. Některé scénky pobavily, některé stály za hov*o a ještě potěšilo pár hororových efektů. O třídu horší, ale pořád to tak nějak nenudí. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla absolutní pecka všech parodií a může se s přehledem řadit k těm “lepším” jako jsou Scary Movie. Marlon Wayans byl výborný a nikoho jiného si tady představit ani neumím. Film si bere do parády nejznámější horory jako Annabelle, Conjuring nebo Sinister a vůbec je nešetří, naopak jim nakládá brutální rány a já jsem se 90% filmu nahlas smál. Vtipy jsou trefné, narozdíl od slabších bratříčků jako jsou Disaster movie a další “hloupé” parodie si to zachovává kontinuální dějovou linii a když nemá co říct, neuchyluje se k násilí a stupidnímu humoru, ale pokračuje dál. Zejména ve finále to neztrácelo dech a až do konce si to zachovalo solidní kvalitu. Za mě jedna z nejpovedenějších a nejméně nucených parodií, která dělá podobným filmům dobré jméno. O 2 třídy lepší jak podprůměrný první díl, který můžete rovnou vynechat. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Marlon je naprostej magor, ty jeho výrazy a křik je prostě dokonalej, škoda, že většina filmu je tak hrozně trapná. Příjde mi, že jednička byla lepší, pamatuju si víc scén, z dvojky si budu pamatovat jen scénu se psem, to je naprosto dokonalý, u toho jsem málem brečel smíchy a pak narážku na Scary Movie a ještě Annabelle, kze který udělali hroznou couru. Ale u ní se mi líbilo jen pár scének, pak už to bylo trapnější. Hodněkrát jsem si si úplně představoval ten originální film a pak přišel nějakej naprosto debilní vtip :D Jednička byla lepší, bylo tam víc vtipných momentů, takže bohužel jen za 2*, ale stejně chci další díl! Jo a Chezush chtěla dát 3*, fakt hnus jako! :D ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Truc podnik dvě. Nechápu, když se jednička nepovedla, proč natáčeli dvojku. Zpočátku má film své světlé stránky a docela dost jsem se zasmál, ale poté přijde totální chaos. Scény jsou vytržené z kontextu a jednotlivé dialogy nedávají smysl, jak filmem, tak obsahem. Postupně jsem si říkal „what´s the fuck??“ Opravdu nedoporučuji, je to totální bída a chaos. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Ač jednička u mě patří mezi téměř odpadové filmy, u dvojky jsem se alespoň místy bavil a jednu luxusní scénu si nechám uchovanou v paměti. Jinak jde o to samé v bledě paranormálním. Akorát těch parodovaných hororů je tu víc, takže to trochu laťku kvantitativitou pozvedá. Humorně je to na stejné úrovni. Opět dojde na smrt pejska. Opět padne 86 minut sexistických a rasových narážek. Opět tu máme blbé postavy a blbý děj (ovšem v rámci parodie to není negace). Výsledek tedy nepřekvapil, ale ani kvalitou neskončil tam, kde minulý díl. Tento je přesto o jednu hvězdu lepší. 50% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno