Reklama

Reklama

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (180)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Našťastie už nie taká boha pustá sprostosť ako prvá časť. Konečne to má aspoň nejaké smerovanie a niečo čo sa dá nazvať príbehom. Pár krát som sa dokonca zasmial. Ale na koniec aj tak všetky dejové línie smerujú do prázdna. Nič sa nevysvetlí a po všetkom zostane chuť trápnosti a klasického černošského humoru. Pričom sa z toho dalo vytrieskať podstatne viac. Ale hold, toto zarába najviac. Jedna hviezda za Pressleyovú v spodnom prádle a štek Fluffyho, ktorého mám rád ako stand up komika a ktorého prítomnosť ma potešila rovnako ako cameo Russella Petersa v nedávno dopozeranom Chefovi. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Marlon je naprostej magor, ty jeho výrazy a křik je prostě dokonalej, škoda, že většina filmu je tak hrozně trapná. Příjde mi, že jednička byla lepší, pamatuju si víc scén, z dvojky si budu pamatovat jen scénu se psem, to je naprosto dokonalý, u toho jsem málem brečel smíchy a pak narážku na Scary Movie a ještě Annabelle, kze který udělali hroznou couru. Ale u ní se mi líbilo jen pár scének, pak už to bylo trapnější. Hodněkrát jsem si si úplně představoval ten originální film a pak přišel nějakej naprosto debilní vtip :D Jednička byla lepší, bylo tam víc vtipných momentů, takže bohužel jen za 2*, ale stejně chci další díl! Jo a Chezush chtěla dát 3*, fakt hnus jako! :D ()

Reklama

ZinedineCR7 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda, že má táto séria vždy vynikajúcu iba prvú polovicu alebo prvé dve tretiny a zbytok je len zbytočné kričanie jeden po druhom. Veľmi dobrá paródia na Sinistra, Annabelle a démonov, ale má to v druhej polovici strašne veľa hluchých miest, najmä ,,vďaka" Cedricovi. Škoda, lebo podľa mňa táto séria mala nato, aby prekonala prvé diely Scary Movie... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Paradoxně hned předtím jsem dokoukal Panenka s pekla, a tohle to parodovalo aspoň mě to tak přišlo a ještě k tomu tam znova byla Jaime . Poměrně jsem se dobře bavil a neměl tendenci to ani popohánět kupředu, což je u mě známka toho, že to bylo koukatelné. Slušně jsem se bavil. Po delší době parodie, která mě bavila. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi teda líbilo víc než předchozí díl. Byla to vážně prdel. Tentokrát se inspirovali filmy Sinister a V zajetí démonů. Některé scény jsou vážně extrémní, jako například sex s panenkou. Film je plný rasistických a sexuálních narážek. Ty tam hází třeba jejich mexický soused Miguel. Samotný Malcolm to taky dost zabíjí. No prostě tak jak už to u těchto filmů bývá. "Sleduj, jak zabiju tvoje děcko!" :D ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)

Reklama

Reklama