Reklama

Reklama

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (180)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Koukat na to furt se fakt nedá, ale jednou za čas je to příjemný oddych, i když se IQ většiny fórů pohybuje někde kolem bodu mrazu. Mně to ale vyhovuje, protože to prostě je většinu času vtipné a to je vlastně to jediné, co po filmech tohohle typu vyžaduji. Znovu si to nepustím, ale jednou na pohodu. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Spíše než jako k parodii na poslední hororové kusy jsem se k tomu snažil přistupovat jako k černošskému filmu (komedii) a řeknu vám… nepomohlo to. Pouhá recyklace jedničky, neuvěřitelně užvaněná a přeplněná pop-kulturními referencemi, ocenit snad lze jen Marlonovo fyzické „herectví“ (bitva s drůbeží, Kámasútra se zbožím z Tchaj-wanu). Nicméně nevylučuju (myslím tím „považuji za možné“), že fandové Wayansovic světa vulgarit, sexismu, třikrát naruby otočeného rasismu, hulení (toho i toho) a zažívacích dysfunkcí si přijdou na své a snad budou i souhlasit, že zadřená tříska z Abigail je lepší než kapavka.. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Marlon Wayans je zpátky a s ním i jeho typický humor.Od jedničky se vůbec nic nezměnilo, geniální scény u kterých padáte smíchem se střídají s těmi trapnými, úsměvnými či jen zoufale nudnými.Když se na plátně objeví situační humor funguje, když se mluví je to zoufalé.Scénky Wayans dělat umí, dialogy psát už ne.Začátek je řacha a smějete se prakticky neustále, od půlky to vyhnědne a nijaký konec tomu moc nepomůže.Jsem asi úplně na stejným hodnocení jako u prvního dílu.Nejvíc k zamyšlení je to, že občas je to víc děsivé, než samotné horory které to paroduje a pár lekaček funguje skvěle.Ve světle Seltzerů a podobných debilů je Marlon Wayans pořád komediální třídou, se kterou se dá počítat.50%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Wayansové už nejsou zábavní jako v leteh 2000. A tohle dílo to jen potvrzuje. Ano uznávám je to lepší než první díl ale to moc nepomůže. Začátek je sice zábavnej ale po prvních 10 minutách film padá do těžké trapnosti. Černoský humor je ohranej a rasismus ke konci filmu není tak moc vtipnej. Pochybuju že se Wayansovy aspoň minimálně přiblíží k dokonalosti Scary movie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ozbrojený černý kněz a rasistické narážky mezi černochem a hispáncem mne bavily. S Malcolmovou rodinou, vymítači i žárlivým výrobkem to bylo podstatně horší. Sice oceňuji kadenci deseti vtipů za minutu, ale s politováním musím tvůrcům vzkázat, že jsem se skutečně zasmál asi pětkrát a ten zbytek pokusů o fór spadl pod stůl. Očekávám do týdne nějakou partičku sexy mexických služebných, aby mi pod stolem uklidily. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)
  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama