Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (645)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Všichni tu sází odpad, ale já to neudělám. Šel jsem do kina se odreagovat a to se povedlo. Ač se jednalo o většinu vtipů, které jsou notoricky známé, nijak mě to nesrazilo. Takové Babovřesky jsou totální pitomina. Možná, že tím, že to dělal někdo jiný než Troška, je to malá změna. Není to film, který si asi ještě někdy pustím, ale znám větší kraviny, které se tváří jako hodnotné dílo pro náročného diváka. Tohle má účel pobavit a sem tam se to povedlo. I když ten konec, si mohli autoři odpustit. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Místo iritující sračky snižující IQ a příčetnost to byla jen (něštěstí velmi krátká) nuda. Takovej výkon si jednu hvězdičku zaslouží, ne? ;-) Pořád je to trapný a naprosto nevkusný dno český kinematografie, ale pro mě to je nejlepší díl série. Je vidět, že tenhle počin netočil Troška. What do you do with a drunken sailor?!? ()

Reklama

Caelos

všechny recenze uživatele

Nechci být sprostý, ale todle je pičovina. Dodneška lituju že jsem trošku nejebnul knihou,když jsem ho jednou potkal v knihkupectví. Ani mě tak nesere že je ten film k hovnu (viděl jsem horší), sere mě to, že se Troška stylizuje do pozice nějakého lidového režiséra, To jsme jako češi fakt takhle na pču? Jakože igelitky, tlačenky a levný lahváč? Pokud jo, tak zdechněte. Mrdky. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 4" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá. obzlášť keď sa to opakuje už stvrtý krát. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť. Mne ten jeho štýl príde desne buranský. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 4" je odpad! ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl ale výblitek. Mohla jsem přepnout na jiný program a nebo se věnovat jiné činnosti, ale rozhodla jsem, že tenhle film dám až do konce. Nezasmála jsem se ani jednou a to už je vážně co říct. Všechny fórky mi přišly příliš suché a spíše trapné než humorné. Jediní, kdo se zřejmě skvěle bavili, byli asi jen zúčastnění herci. Ten konec všemu nasadil korunu, definitevně. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • V 59. minutě řekne Jarmila (Alice Bendová) svému manželovi Frantovi (Martin Dejdar), že její budoucí muž by nemohl používat jeho hole, protože je levák. Stejnou frázi použila už Vilma (Jana Paulová) při rozhovoru s Pepanem (Václav Vydra) v jednom z předchozích filmů série. (Jyrka)
  • Roli asijského číšníka ztvárnil exotický hudebník Marcus Tran, v té době mimo jiné kytarista kapely Walda Gang, jenž ve snímku ztvárnila koncertující skupinu a její plakát má se svém pokoji postava hraná Vincentem Navrátilem. (Olík)

Reklama

Reklama