Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 2

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (141)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku jsem udělil jen z toho důvodu, že je to poprvé, kdy jsem viděl film, v němž se perfektně uplatnily totálně umělohmotné výrazy, jimiž je Katherine Heigl už "proslavená". Druhou hvězdičku jsem přidal, protože mě snímek přece jen trochu pobavil ve chvíli, kdy se Mona změnila v Dextera, do té doby to bylo úplně o ničem, tahle změna té hrůze paradoxně dodala trochu života. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem typickou americkou komedii, kterých už je spousty, ale jsem mile překvapen. Na komedii to mělo velice dobrý příběh, bylo to také dost vtipné a role Katherine Heigl byla skvělá. Její postava musela překvapit snad každého diváka, to bylo neskutečné, co ona dokázala udělat :-D Patrick Wilson jí svým výkonem zdatně sekundoval v roli manžela a velice mě potěšila také Jordana Brewster, takhle sexy jsem jí ještě neviděl. :-) ()

Reklama

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Jak tohle shrnout. Jestli tohle měla být komedie tak jsem měl asi špatnou náladu, jelikož jsem se za za celých 98 minut ani jednou nezasmál. Ano občas jsem se usmál, ale spíš tomu jak přihlouplé to je. Výhodou je, že Patrick a Katherine zahráli své role tak dokonale, že jsem jim vcelku vše věřil. Bohužel děj je tak absurdní a děravý, že zastínil i to nejlepší co ve filmu je. Na toto asi velmi brzy zapomenu. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vztahovo-manželská komedie se převleče do brutálně cynických šatů, když z ambiciózní manželky s přesně vytyčenými životními cíli udělá mužova aférka chladně kalkulující vrahounku. Dobří herci si role nejistých slabochů (Wilson), sexy provokatérek (Brewster) i skrytých psychopatů (Heigl) dávají, no i přes povedené černohumorné momenty film nemá takové koule a katarzi, jaké by mít měl. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Skvělé, dlouho jsem se tak nepobavila, Katherine Heigl je zárukou zábavy jako svého času Goldie Hawn nebo později její dcera. Zde fascinovala se svým obligátním výrazem jako Dexterka. Patrickovi sice komediální role nejsou v jeho filmografii blízké, a právě proto v tomto filmu dokazuje, jak kvalitní je herec, že i přesto nasadil výraz vtipného chudáčka (neustále mne tím rozesmíval) a podpantofláka, kterým je i ve skutečnosti. Snad se pro komedie propůjčí i do budoucna. Bavila jsem se. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v lousianském New Orleans. (Gabushka)
  • Původní název filmu byl North of Hell. (Gabushka)

Reklama

Reklama