Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (498)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakoniec celkom fajn komédia, ktorá bohužiaľ trvá zbytočne takmer až dve hodiny. Možno aj preto som mal dojem, že tých vydarených fórikov by v nej mohlo byť predsa len viac. Predvídateľné v každom okamžiku, čo ale vzhľadom na fakt, že obom hercom to spolu perfektne sekne, nijako zvlášť neprekáža. Ono aj štyridsiatnici s deckami ešte majú právo na plnohodnotný život a dokonca aj novú lásku. V živote to síce ide trochu komplikovanejšie než v Blended a filmoch s Adamom Sendlerom, ale ako taká opojná droga pre osamelých, prípadne opustených, ovdovelých atď. ľudí so štyrmi krížikmi na krku táto komédia chvíľkodobo môže zaúčinkovať. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na Adamovi Sandlerovi je už docela vidět, že stárne a jeho obličej vypadá místy hodně unaveně, ale spojení jeho osoby s Drew Barrymore opět funguje. Ty dva si ve filmech prostě sednou. Není to vtipné od začátku do konce, jsou zde hluché, romantické momenty, ale ti dva to zachraňují, stejně jako klasické sandlerovské postavičky, kterých je i tady dost. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Sandler se po sérii hrozivých přešlapů vrátil k mírnějšímu a hlavně inteligentnějšímu humoru a prospělo to všem, jak jemu, tak divákům. Co na tom, že vlastně brutálně vykradl Krok za Krokem a udělal z afriky idylickou krásnou zemičku pro rodinou dovolenou, když mu to celé fungovalo dobře.Klišé střídá klišé a jede si to ve vyšlapaném stereotypu romantické komedie, kdy se musí zase všechno podělat, aby nakonec vše dobře dopadlo, ale ubíhalo to v pohodě a u některých hlášek sem se málem posral smíchem.Sandler má nejlepší roky za sebou, ale když si sem tam vzpomene, že umí hláškovat a né se jen pitvořit a převlékat za ženskou, možná nás ještě pár povedených komedií na nedělní večer čeká.70%. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Tohle v New Jersey neuvidíte.“ Před projekcí jsem měl ta nejnižší očekávání. A ta byla také (víceméně) naplněna. Blended představuje přesně ten typ americké rodino-romanticko-komediální jednohubky, který ze srdce nesnáším (ale jednou za čas chci dávat těmto žánrovkám šanci, zda mě třeba nějaká z nich něčím neosloví). Film je plný scén dojímavých, klišovitých, předvídatelných, rádoby roztomilých, stejné vtipy opakujících (v tomto případě až recyklujících) či prostě „jen“ trapných (u nichž se stydíte za postavy/jejich představitele). Humor, kterým vládne, je zas místy až obdivuhodně jednoduchý (v tom nejnenegativnějším slova smyslu). Na druhou stranu, musím uznat, že sem tam jsem se dokonce zasmál a kupodivu nejen nechtěnému (což mě překvapilo). A vzhledem k tomuto „sympatickému“ faktu (že mi komedie dokázala nabídnout i něco zábavného, ehm) dávám ještě 2*. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie s pohodovým Adámkem v hlavní roli. Rozhodně nedoporučuji mít přehnaná očekávání, neboť komedie nevyniká vůbec ničím. Pevně se drží zaběhnutého schématu a vy přesně víte co čekat. Nepřekvapí vůbec ničím. Začátek je celkem roztahaný a minimálně zábavný. Samotný pobyt v Africe je lepší a prostředí je nádherné. Především tančící negr Terry Crews se svojí negerskou crew nemají chybu. Na můj vkus tlačí film více než bych chtěl na vážnou strunu a dost se odvrací od Sandlerovských bláznivin, které já osobně mám raději, a které poslední dobou Adama více provázejí. Pár vtípkům se stejně zasmát dá a filmu vládne super pohodová atmosféra. Nenajdete sice jediný moment, pro který se vám podaří film zapamatovat na delší dobu, ale o to tvůrcům zřejmě ani nešlo. U mě dobrý. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • The Thatoo Harmony, skupina, ktorá vystupuje vo filme, je preslávená juhoafrická acappella známa ako Junior Mambazo. Skupina Hot Water z Kapského mesta a ich pieseň "Wamkelekile" je však jedinou juhoafrickou piesňou, ktorá sa objavila na soundtracku. (figliar)
  • Natáčalo sa prevažne v Juhoafrickej republike, ako napríklad v rezervácii Pilanesberg Game či v Národnom parku Kruger, ďalej potom tiež v Miami na Floride. (rafix)

Reklama

Reklama