Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (497)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler a opět další recyklační dvouhodinovka. Tentokrát sice druhá polovina docela výsledný dojem zlepšila, avšak i tak je Blended jen kopírka toho, co už tu stokrát bylo i od samotného Sandlera a i přesto, že ho mám celkem rád, mě ty samé vtípky po dobu 16ti let už zkrátka nebaví. Po Jackovi a Jill se nicméně jedná o mírné zlepšení. Onen feel good moment jako 50x a stále poprvé, o který se tu pokoušeli, však tak úplně nenastal. [35%] ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Sandler se po sérii hrozivých přešlapů vrátil k mírnějšímu a hlavně inteligentnějšímu humoru a prospělo to všem, jak jemu, tak divákům. Co na tom, že vlastně brutálně vykradl Krok za Krokem a udělal z afriky idylickou krásnou zemičku pro rodinou dovolenou, když mu to celé fungovalo dobře.Klišé střídá klišé a jede si to ve vyšlapaném stereotypu romantické komedie, kdy se musí zase všechno podělat, aby nakonec vše dobře dopadlo, ale ubíhalo to v pohodě a u některých hlášek sem se málem posral smíchem.Sandler má nejlepší roky za sebou, ale když si sem tam vzpomene, že umí hláškovat a né se jen pitvořit a převlékat za ženskou, možná nás ještě pár povedených komedií na nedělní večer čeká.70%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Založeno na dvou z největších klišé romantických/rodinných komedií. Za prvé je tu tatík se třemi holkami a máma se dvěma kluky. Že kluci potřebují tátu a holky mámu je nabíledni. No pak je tu klasické schéma, kdy se dva zprvu bytostně nesnášejí, dokud přes počáteční nesmělé sympatie dokráčejí až k lásce nebeské. Ale to tady nebylo vůbec na škodu. Navíc i v té záplavě otřepaných vtípků se našla řada těch originálních. No a hlavně Drew Barrymore a Adamu Sandlerovi to tady neskutečně klapalo .Do toho krásná Afrika, všetečný prvůodce Mfana, taneční kreace Terryho Crewse a minirole Shaquilla O´Neala. Tuhle komedii v africkém rytmu jsem si zkrátka užil. 85% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jak to tak bývá, obyčejný začátek, který se každou minutou proměňuje do úžasné a velmi vtipné omáčky, která dokáže vyždímat smích z každého, kdo má smysl pro humor. Blended tak trochu útočí i na emoce, filmu to ale rád odpustím, protože jsem se opravdu nehorázně tlemil každou chvíli a nebylo pochyb o tom, že této komedii roku 2014 dám plný počet. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám fakt moc rád. Jeho humor mi sedí, u jeho filmů se pobavím. Ale když se podívám na seznam jeho filmů, je to vždy hop nebo trop. A tenhle film je docela hop. Dvojice Sandler a Barrymore je super a chemii mezi sebou mají. Vcelku velmi podobný námět jako u Zkus mě rozesmát (2011). Vdovec s dcerami a rozvedená matka se syny. Romanticky to funguje, humorem vlastně taky. Já se příjemně bavil. Jen na předchozí film s Aniston to prostě nemá. (55 %) ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Stejně jako ve filmu Zkus mě rozesmát (2011) si i zde zahrála malou rodi Sandlerova manželka Jacqueline. Mohli jsme ji spatřit ve scéně, kdy jedna z matek v kroužku kreslení říká, že jí její dítě pořád tak trošku nenávidí, a Jacqueline jí na to odpoví, že se ráno probudila s polštářem u obličeje. (Tessx)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno