Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (498)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie s pohodovým Adámkem v hlavní roli. Rozhodně nedoporučuji mít přehnaná očekávání, neboť komedie nevyniká vůbec ničím. Pevně se drží zaběhnutého schématu a vy přesně víte co čekat. Nepřekvapí vůbec ničím. Začátek je celkem roztahaný a minimálně zábavný. Samotný pobyt v Africe je lepší a prostředí je nádherné. Především tančící negr Terry Crews se svojí negerskou crew nemají chybu. Na můj vkus tlačí film více než bych chtěl na vážnou strunu a dost se odvrací od Sandlerovských bláznivin, které já osobně mám raději, a které poslední dobou Adama více provázejí. Pár vtípkům se stejně zasmát dá a filmu vládne super pohodová atmosféra. Nenajdete sice jediný moment, pro který se vám podaří film zapamatovat na delší dobu, ale o to tvůrcům zřejmě ani nešlo. U mě dobrý. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

What happens in Africa, stays in Africa. Povědomá to pověra každýmu Evropanovi, co si lajzne výlet do Afriky - konkurovat jí může snad jen Once you go black, you'll never go back. Jenže zatimco o pravdivosti tý druhý říkanky se pomalu sám začínám přesvědčovat, její kolegyně (s)prostě klame tělem. Totiž co se stane v Africe, to si panáčku vezeš zpátky domů... možná v omezený míře, ale i ta mnohdy stačí. Afrika skutečně může lidi měnit k nepoznání; a mainstreamová Amerika tu má díky Blended jeden solidní důkaz. --- Nicméně co bych si lhal do kapsy - primárnim poselstvim Coraciho třetí Sandlerovky samo sebou neni žádná akurátní výpověď o afrických kouzlech a pokladech, to by prvně museli zmutovaní nosorožci přestat bezstarostně křižovat silnice a možná i souložit na veřejnosti (ehm, kde jinde, já vim). Ale to příliš nevadí... obdobný přeháňky si přece neodpustilo ani Just Go with It, a jaká to byla hitparáda. Rovněž Blended má proto v záloze množství spolehlivých zbraní, díky nimž se nemusí nijak omezovat. Hravý zacházení s písničkama (zmršená Michaelovka!) a Adamův pokus o remake Waterboye bych zvlášť vypíchl; o nadpozemský chemii S+B se pak hádám nemá smysl dlouze rozepisovat. Některý pouta holt s roky nerezaví. (Viď, Afriko?) --- "I didn't see anything!" ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame prvu nepodarenu spolupracu Sandlera s Barrymore. Nie je to ani dost infantilne, ani romanticke, ani rodinne. Proste nic. Je tu z kazdeho rozku troskum ale nic poriadne. Trochu mi to pripomenulo film Couples Retreat. Herci si vysli na skvelu dovolenku na exoticke miesto, ale divak z toho nic nema. P.S: Kde je Buscemi alebo Schneider. To uz aj oni nechali Sandlera v štichu? 5/10. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Skoro každá Sandlerová komédia mi príde ako ľahší nadpriemer a toto je ďalšia z nich. Počas pozerania, neurazí, vyložene nenudí, ale ani moc nepobaví. Film, ktorý som nemal problém si pozrieť, pretože sa na to celkom dobré pozerá, herecké duo a zopár vtipov ako aj príbeh sú fajn, no ako rýchlo to skončí, tak tak rýchlo to s hlavy aj vyšumí. 60% - 3* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSTE PŘIPRAVENI NA VZRUŠUJÍCÍ, ÚŽASNÝ A ROMANTICKÝ TÝDEN VAŠEHO ŽIVOTA? VÍTEJTE NA VAŠICH "RODINOVÁNKÁCH"... /// Po 5ti minutovým (celkem vtipným) randění ,,na slepo“ přichází (nic moc) pasáž, ve který zjistíme, že ti dva se vlastně potřebujou. Nic moc proto, že když jsou každej zvlášť, nemá to šťávu. (A nezachráněj to žádný parchanti!) Může to evokovat vzpomínky třeba na Krok za krokem, akorát tady k sobě (ne)hledaj cestu i dospělí. A uznávám, že je to vtipnější, než jsem čekal. (Škoda těch trapností.) Má jít vo rodinnou zábavu, takže nechyběj ani rodičovsky dojemný scény a já souhlasím, že z těch píčovin, co má v poslední době Sandler za sebou, je tohle z toho povedenější vědra. Navíc - Adam tady není ten trapnej! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám fotra pro svý parchanty. 2.) Romantická dovolená je tehdy, když hrajou vopice na housle. 3.) Thx za titule ,,p3tulkaa“ a ,,KillaNoFX“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • V líbací scéně žirafa skutečně Zaka Henriho (Jake) oblízla, ale vniknutí jejího jazyka do jeho pusy už byl uměle dotvořený efekt. (velkyvezir)

Reklama

Reklama