Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (589)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Béčkový film o tom, že na Californii udeří hurikán a začnou pršet žraloci. Žraloci jsou všude, ve městech, v ulicích, v domech, v kanalizaci. Jako zajímavej nápad, ale je vidět, že to je béčkový, ty triky a efekty nic moc, bylo jasně vidět, že to tam je dodělaný počítačem. Ale jinak se to dalo, celkem zábava. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film mě naprosto nasral. Měla to být parádní masochistická zábava u přiznané sebeparodující sračky, na kterou jsem se hezky naladil, ale ona to nakonec byla masochistická totální nuda u vážně se beroucí sračky, ve které byly všehovšudy tři pokusy o vtip a žádný náznak, že by to tvůrci nemysleli vážně. Ti herci se vážně snažili hrát ve filmu, ve kterém prší žraloci. To, že hráli jak Gott po mrtvici bohužel nebylo prvoplánový, to byl odraz jejich kvality. Smál jsem se každému záběru, každé scéně a každému dialogu prvních dvacet minut, dokud jsem si myslel, že je to chtěné. Jakmile jsem zjistil, že asi není, okamžitě jsem přepnul z módu "vypatlaný kretén" do módu "náročný kretén" a začal se totálně nudit u levné televizní píčoviny, kterou bych si nikdy nezapnul. 10% ()

Reklama

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby byl celý film tak zatraceně epický jako poslední půl hodina, tak je to kult všech kultů a jdu to všem nacpat do hlav. Nicméně bohužel to téměř celou hodinu nefunguje a je to jen nuda a pak podle mne Asylum neplní svůj účel. Jasně, je tam žralok v bazénu, odpadní rouře, obýváku. Ale dobře...asi si jen připravovali půdu pro závěrečných 20 minut, protože ty jsou tak maximálně monstrózní! Těžko těžko hodnotit. První hodina za odpad!, protože je nudná nuda, zbytek za odpad!, protože je to nejlepší závěrečná bitva a epické finále, jaké jste kdy viděli. Safra, mohl jsem to k smrti milovat, kéž by tempo drželo celý film. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Aha, tak takto to celé začalo. S uleteným nezmyslom o vražednom žraločom tornáde som sa zoznámil prostredníctvom tretej časti ("Sharknado 3: Oh Hell No!"). Neskôr som si pozrel aj diel s poradovým číslom dva (Sharknado 2: The Second One") a krátko potom som natrafil na štvrté pokračovanie ("Sharknado 4: The 4th Awakens"). No ku pôvodnému filmu ("Sharknado") z roku 2013 som sa dostal až teraz. Bol som už však veľmi dobre pripravený na to čo mám od toho čakať. Je to presne taká istá absurdná stupidita ako všetky jej pokračovania. * ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

je tam tornádo, rozbouřené moře, vše vysvětlené v podstatě globálním oteplováním, a nejdřív se to moře rozlejvá do LA, všude samej žralok, kterej umí skákat strašně vysoko do výšky a jeho jedinou starostí je něco sežrat, a ke konci tam jsou i tornáda, která nabrala v oceánu kupu žraloků, a vždycky, když to tornádu zničej, tak ti žraloci z toho začnou padat, a to tam pak vidíte krásné WTF scény jako v trajleru. A to hlavně tuto: SPOILER: Holka vypadne z vrtulníku a sežere jí žralok. Ten pak po nějaké době padá na zem. A bývalá hvězda Beverly Hills, jak si mohla vidět v tom videu, mu skočí do držky i s motorovkou. Rozřeže ho zevnitř a vyleze z něj. Čirou náhodou to byl z těch tisíců žraloků ten, co zežral tu holku, co padala z vrtulníku. Chlápek jí vyndá, je v celku, ani on s tou motorovkou ji neškráb. Mít tak štěstí v životě, jak ta holka. Dají jí umělé dýchání a žije. Jupíííííí :D KONEC SPOILERU. Nádhernej WTF okamžik, ani oko nezůstalo suché :D Kdyby to těch WTF okamžiků mělo víc, tak v hodnocení přidám, ale hlavně v druhé polovině mě ta pitomost spíš štvala - a tím nemyslím, že jsou žraloci v tornádu. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v americký městech Los Angeles a Santa Monica ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Fin (Ian Ziering) říká "Semper Paratus", v překladu "vždy připraven", což je motto Americké pobřežní stráže. (sir-dave)
  • Téměř celý film byl natáčen při slunečných dní. Počasí a déšť musel být tvořen digitálně. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama