Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (592)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

je tam tornádo, rozbouřené moře, vše vysvětlené v podstatě globálním oteplováním, a nejdřív se to moře rozlejvá do LA, všude samej žralok, kterej umí skákat strašně vysoko do výšky a jeho jedinou starostí je něco sežrat, a ke konci tam jsou i tornáda, která nabrala v oceánu kupu žraloků, a vždycky, když to tornádu zničej, tak ti žraloci z toho začnou padat, a to tam pak vidíte krásné WTF scény jako v trajleru. A to hlavně tuto: SPOILER: Holka vypadne z vrtulníku a sežere jí žralok. Ten pak po nějaké době padá na zem. A bývalá hvězda Beverly Hills, jak si mohla vidět v tom videu, mu skočí do držky i s motorovkou. Rozřeže ho zevnitř a vyleze z něj. Čirou náhodou to byl z těch tisíců žraloků ten, co zežral tu holku, co padala z vrtulníku. Chlápek jí vyndá, je v celku, ani on s tou motorovkou ji neškráb. Mít tak štěstí v životě, jak ta holka. Dají jí umělé dýchání a žije. Jupíííííí :D KONEC SPOILERU. Nádhernej WTF okamžik, ani oko nezůstalo suché :D Kdyby to těch WTF okamžiků mělo víc, tak v hodnocení přidám, ale hlavně v druhé polovině mě ta pitomost spíš štvala - a tím nemyslím, že jsou žraloci v tornádu. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film mě naprosto nasral. Měla to být parádní masochistická zábava u přiznané sebeparodující sračky, na kterou jsem se hezky naladil, ale ona to nakonec byla masochistická totální nuda u vážně se beroucí sračky, ve které byly všehovšudy tři pokusy o vtip a žádný náznak, že by to tvůrci nemysleli vážně. Ti herci se vážně snažili hrát ve filmu, ve kterém prší žraloci. To, že hráli jak Gott po mrtvici bohužel nebylo prvoplánový, to byl odraz jejich kvality. Smál jsem se každému záběru, každé scéně a každému dialogu prvních dvacet minut, dokud jsem si myslel, že je to chtěné. Jakmile jsem zjistil, že asi není, okamžitě jsem přepnul z módu "vypatlaný kretén" do módu "náročný kretén" a začal se totálně nudit u levné televizní píčoviny, kterou bych si nikdy nezapnul. 10% ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Pokud existuje nebe, určitě v něm kromě andělíčků lítají i mraky žraloků! A jestli přijdu do pekla? Tam žraloci plavou v kotlích, spolu s potrestanými hříšníky. Říkal to náš pan farář (a drbal se přitom na hřbetní ploutvi). Z oltáře na něj smutně shlížel kladivoun, na hlavě trnovou korunu z rybářských háčků a rozhozené ploutve přibité na kříži. Znáte to, mládež se nám už nemodlí, a to ani k čelistem na nebesích, lidi se bez zábran globálně oteplujou a tím dochází ke změně klimatu. Nakonec přijde trest Boží. Zde tedy trest od Asylum. Z nebe začnou pršet žáby, vlastně žábry. Tornádo vcucne pár tisíc paryb a pak je shodí na hlavu, jak při kobercovém náletu. El Niño - El stupido! Po celou stopáž filmu blbé jak troky (ve kterých samozřejmě taky plavou žraloci), ale neskutečně zábavné – řehtal jsem se jako kůň, resp. mořský koník a spokojeně se tlemil jak debil. V českém jazyce neexistují dostatečně expresivní výrazy pro popis této ultrabrutální parybí kokotiny. Nutno vidět! Natočeno podle skutečné události. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Aha, tak takto to celé začalo. S uleteným nezmyslom o vražednom žraločom tornáde som sa zoznámil prostredníctvom tretej časti ("Sharknado 3: Oh Hell No!"). Neskôr som si pozrel aj diel s poradovým číslom dva (Sharknado 2: The Second One") a krátko potom som natrafil na štvrté pokračovanie ("Sharknado 4: The 4th Awakens"). No ku pôvodnému filmu ("Sharknado") z roku 2013 som sa dostal až teraz. Bol som už však veľmi dobre pripravený na to čo mám od toho čakať. Je to presne taká istá absurdná stupidita ako všetky jej pokračovania. * ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Není nad to, pustit si večer krásný napínavý hororový snímek o velkých létajících žralocích! Rozhodně jeden z nejlepších akčních filmů poslední doby. Svou originalitou je zcela nedosažitelný ničím jiným v dnešní kinematografické tvorbě! Naprosto dokonalé efekty, které se skoro, ale opravdu jen skoro podobají grafické a možná i zvukové kvalitě GTA San Andreas! Jsem v naprostém úžase jak kvalitní film byli schopni naši dlouholetí předci natočit :-) ........... Jo počkat, ono je to 2013? ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Posledný príspevok herca Coryho Monteitha na sociálnej sieti Twitter pred tým, než zomrel v hotelovej izbe vo Vancouveri na predávkovanie, bol práve o tomto filme. (odmocnina)
  • Premiéru filmu sledovalo 1,37 milionu diváků. Když se film týden po své premiéře dne 18. července 2013 vysílal znovu, vysílání sledovalo 1,89 milionu diváků (což je nárůst o 38 %). Třetí vysílání Sharkanda sledovalo již 2,1 milionů diváků. Sharkando tak připravovalo rekord pro nejvíce sledované originální filmové doplnění v historii Syfy. (Worry77)
  • Téměř celý film byl natáčen při slunečných dní. Počasí a déšť musel být tvořen digitálně. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama