Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (591)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Těmhle asylumáckejm věcem se buď musí dát plnej počet, nebo odpad. Jinak to snad ani nejde. Sharknado považuji za asi největší žraločí úlet s řadou neskutečnejch scén. Produkci se navíc podařilo ulovit dvě dávno zašlý hvězdičky, Iana Zieringa a Taru Reid, kteří tomu všemu ještě dodávají na absurnosti. Největší WTF scéna je asi ta, kdy žraloci obklíčí vrtulník a Ziering je ze země sestřeluje pistolí. To jsem myslel, že chcípnu. Dvojku si rozhodně nenechám ujít. :D ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle shit nestačí prosté označení béčko, céčko či déčko. K popisu téhle televizní žumpy totiž nestačí celá abeceda. Takže buď honem rychle utíkejte pryč, nebo se vybavte nejméně jednou basou piv. Bez dostatečného množství alkoholu či jiných omamných látek totiž hrozí poškození mozku a znesvěcení vašeho filmového vkusu. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Béčkový film o tom, že na Californii udeří hurikán a začnou pršet žraloci. Žraloci jsou všude, ve městech, v ulicích, v domech, v kanalizaci. Jako zajímavej nápad, ale je vidět, že to je béčkový, ty triky a efekty nic moc, bylo jasně vidět, že to tam je dodělaný počítačem. Ale jinak se to dalo, celkem zábava. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Haluz. Zábavná letná žraločia oddychovka, ktorú si človek užije, keď ju neberie vážne. Žraloky sú proste všade, to som asi ešte nevidel. A keď náhodou niekde nie sú, tak za chvíľu sa tam pravdepodobne objavia. Hlavne od toho netreba čakať žiadny reál, či nebodaj shark-horror, od toho je kvantum iných filmov. ()

misterz odpad!

všechny recenze uživatele

Ľudia zlatí, no čo vám budem hovoriť. Hnoj 1. kategórie. Tomuto humusu môže konkurovať naozaj už iba Piraňa. Už od čias Beverly Hills sa mi zdal Ian Ziering nejaký pošahaný, ale tým, že prijal úlohu v tomto "filmovom klenote", tak to je už naozaj na tabletky. Niektoré filmy by mali zamknúť do titánovej škatule na dvanásť západov a hodiť do tej pekelnej diery, čo vraj našli kdesi v Kazachstane, nech sa na ne čím skôr zabudne. Najviac ľutujem toho, že som stratil 86 minút môjho drahocenného voľného času sledovaním tohto výplachu. Asi si idem v tichosti poplakať. 5/100 ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Posledný príspevok herca Coryho Monteitha na sociálnej sieti Twitter pred tým, než zomrel v hotelovej izbe vo Vancouveri na predávkovanie, bol práve o tomto filme. (odmocnina)
  • Fin (Ian Ziering) říká "Semper Paratus", v překladu "vždy připraven", což je motto Americké pobřežní stráže. (sir-dave)
  • Téměř celý film byl natáčen při slunečných dní. Počasí a déšť musel být tvořen digitálně. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama