Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (589)

maseer2 

všechny recenze uživatele

Sharknado aneb Bude pršet, žraloci lítají nízko při zemi.. ukrutně debilní nebetyčná sračka, což je samozřejmě přesně to, co jsem od tohohle ultimátního braku s nejulítlejším námětem za poslední roky (nebo všech dob?) očekával.. rovněž jsem ale čekal, že to bude prdel a že si film bude dělat víc srandu sám ze sebe, přičemž ani jedno z toho se tady moc neděje.. šťáva tomu dojde asi po půl hodině a pak už Sharknado (to "WTF???!!!" na adresu geniálně dementního názvu si prostě nemůžu odpustit) vlastně jen nudí, což je ke konci už dost ubíjející, jelikož by tomu stačilo tak 50 minut stopáže.. jasně, člověk se i tak občas (vlastně často.. vlastně all the time..) uchichtne ve stylu "pane bože, jaká existence tuhle slátaninu vymyslela?", ale jinak to prostě až na pár výjimek vtipné není.. P.S.: pusťte si to jedině na sračku zmaštění, pak věřím, že to musí být nepřekonatelnej zážitek.. mně se takový rozpoložení bohužel zrovna nepoštěstilo :)) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení slabé pětistovky zdejších turbokritiků jsem teda čekal daleko větší shit. I když efekty jsou tak slabé, že by za jejích sledování měl dostat člověk ještě zaplaceno, herci (Steve z Beverly, Vicky z Prciček, tata ze Sám doma, jeden jaryn z Pobřežní hlídky) nehrají vůbec špatně, režisér byl taky asi před natáčením na odvykačce, takže nebudu k tomuto žraločímu úletu zbytečně krutej, a jelikož jsem se dodíval až do božího konce, tak slabší trojhvězdí udělím, byť si to už nikdy nepustím. 50% ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější Asylum. Každým spoludivákem, každým pivkem i každou minutou lepší a lepší. V závěrečné třetině pak již zcela bezkonkurenční a ve své bezelstné debilitě geniální; těžko totiž v historii kinematografie hledat něco aspoň vzdáleně podobného zdejší hrdinné záchraně Novy (kdo by to byl řekl, že zrovna Ziering pošle Chucka Norrise do důchodu?). ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nemám rád prvoplánově špatný braky snad krom studia Troma, který v tom umělo plavat. Čemukoli s nálepkou Asylum se vyhýbám, ale sem mě přeci jen zlákalo jak mám rád žraloky a taky nápad, že se z oceánu ženou tornáda co po cestě nabrala všechny tyhle sráče a chystaj se je hodit na L.A. - to mi přišlo celkem sympaticky dementní. No, nevím co jsem čekal... přesně od půlky jsem se unudil. Plus prostě nezkousnu, že ty žraloci vypadaj jak z devadesátkový videohry. Filmy bez špetky talentu. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, vzhledem k hodnocení, že dám buď za pět, nebo odpad, ale nakonec se moje filmová nálada ustálila přesně mezi. Hodně ujetá a někdy i dost zábavná broskvovina o tom, že když přijde tornádo, mohou padat z nebe třeba i žraloci. S odkazy na některé jiné filmy a Ianem v hlavní roli, vrchního zabijáka, nemůže být moje dnešní hodnocení vůbec nižší. Nářez! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Záběry na exteriér Finova (Ian Ziering) baru jsou skutečné jako na Santa Monica Pier. Interiéry byly natáčeny jinde. (sir-dave)
  • Natáčení pod pracovním názvem Temné nebe trvalo 18 dní. (sir-dave)
  • Fin (Ian Ziering) říká "Semper Paratus", v překladu "vždy připraven", což je motto Americké pobřežní stráže. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama