Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (591)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Sharknado je ozaj niekde medzi odpadom až plným počtom. Záleží, ako sa ho rozhodne človek vnímať. Pred filmom som bol pripravený na to, že v ňom nič nebude dávať zmysel a očakával som poriadny nával cringe záberov. Dúfal som však, že ma budú baviť, čo sa s výnimkou niektorých scén (strieľanie žralokov s pištoľou, rozrezávanie motorovou pílou), bohužiaľ, nedialo. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

je tam tornádo, rozbouřené moře, vše vysvětlené v podstatě globálním oteplováním, a nejdřív se to moře rozlejvá do LA, všude samej žralok, kterej umí skákat strašně vysoko do výšky a jeho jedinou starostí je něco sežrat, a ke konci tam jsou i tornáda, která nabrala v oceánu kupu žraloků, a vždycky, když to tornádu zničej, tak ti žraloci z toho začnou padat, a to tam pak vidíte krásné WTF scény jako v trajleru. A to hlavně tuto: SPOILER: Holka vypadne z vrtulníku a sežere jí žralok. Ten pak po nějaké době padá na zem. A bývalá hvězda Beverly Hills, jak si mohla vidět v tom videu, mu skočí do držky i s motorovkou. Rozřeže ho zevnitř a vyleze z něj. Čirou náhodou to byl z těch tisíců žraloků ten, co zežral tu holku, co padala z vrtulníku. Chlápek jí vyndá, je v celku, ani on s tou motorovkou ji neškráb. Mít tak štěstí v životě, jak ta holka. Dají jí umělé dýchání a žije. Jupíííííí :D KONEC SPOILERU. Nádhernej WTF okamžik, ani oko nezůstalo suché :D Kdyby to těch WTF okamžiků mělo víc, tak v hodnocení přidám, ale hlavně v druhé polovině mě ta pitomost spíš štvala - a tím nemyslím, že jsou žraloci v tornádu. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nemám rád prvoplánově špatný braky snad krom studia Troma, který v tom umělo plavat. Čemukoli s nálepkou Asylum se vyhýbám, ale sem mě přeci jen zlákalo jak mám rád žraloky a taky nápad, že se z oceánu ženou tornáda co po cestě nabrala všechny tyhle sráče a chystaj se je hodit na L.A. - to mi přišlo celkem sympaticky dementní. No, nevím co jsem čekal... přesně od půlky jsem se unudil. Plus prostě nezkousnu, že ty žraloci vypadaj jak z devadesátkový videohry. Filmy bez špetky talentu. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle shit nestačí prosté označení béčko, céčko či déčko. K popisu téhle televizní žumpy totiž nestačí celá abeceda. Takže buď honem rychle utíkejte pryč, nebo se vybavte nejméně jednou basou piv. Bez dostatečného množství alkoholu či jiných omamných látek totiž hrozí poškození mozku a znesvěcení vašeho filmového vkusu. ()

hammer_head odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt síla. Na filmy ze studia Asylum se člověk musí dívat s nadhledem, jinak to snad ani nejde, ale co je moc to je moc. Nenapadá mě vůbec nic, proč bych měl dát aspon jednu hvězdu. Jediný klad, který jde tomuto filmu přisoudit je, že ho můžete dát jako dárek nějaké osobě, kterou moc nemusíte nebo spíš, kterou nesnášíte. Díky této kravině budete mít dárkové formality za sebou a ještě vás potěší, že ten dotyčný ztratí 86 minut svého dosavadního zbytečného života. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Mluvčí Národní meteorologické služby sídlící v Silver Spring v Marylendu v USA žertem po zchlédnutí filmu řekl, že při možném Sharknadu je nejlepší schovat se v nejnižžím patře robusní budovy, kde je malá pravděpodobnost, že tam budou pršet žraloci. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americký městech Los Angeles a Santa Monica ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Robbie Rist, přestavitel řidiče autobusu, spolupracoval při psaní několika písní obsažených v soundtracku. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama