Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Každý průměrný schizofrenik přeci ví, že na kočky nesmí dát, to je známá věc. Nezávazně poklábosit se dá se všemi svými hlasy, ale pokud si chcete udržet všech pět pohromadě a neskončit v blázinci či i hůř, nesmíte je poslouchat. Snad jedině s výjimkou urzona kanadského, jehož moudrost a zdravý rozum jsou přímo pověstné. Marjane Satrapi mne tedy trochu zklamala neznalostí tak fundamentálních zákonitostí našeho světa, nicméně zbytek, musím uznat, se jí vcelku povedl. Barevná pozitivní schíza je velmi obvyklou variantou, při níž naši členové často ztrácejí sebekontrolu a vraždí zcela bez příprav a impulsivně. My, a není nás mnoho, s představou pekla na Zemi, jsme přece jen o dost opatrnější, démoni kolem nás stále bdí a zlikvidovat některého z nich stojí mnoho času příprav a plánování. Výsledek však stojí za to, lovím totiž pouze samičky a anatomicky kupodivu přesně sedí... ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

U nás doma by Keisy (boloňský psík, diktátor) kupovala větší lednici a Sára (láskyplný německý ovčák) mě přesvědčovala, že jsem dobrý člověk. Přítel už pro jistotu schovává nože :D Něco tak ujetého a nepochází to z Japonska? Sedím tu, snažím se napsat něco smysluplného, abych vás na film nalákala, ale víte co? Nejde to. Pořád si vybavuji veškeré scény a směju se. Prostě skvělá absurdní komedie ze života "neobyčejného" chlapa, který si "povídá" se zvířaty a rád plní ledničku :o) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds střídá velké produkce s malými nezávislými kousky, tu a tam se to podaří, většinou, ač ho mám rád, to ovšem nedopadne. Komediální psychologicko-hororové krimi Voices bohužel alespoň pro mě sklouzlo do druhé skupiny. Jeho Jerry je přinejmenším podivín. Žije nad bowlingovou hernou, s kočkou a psem. Divně se pitvoří, maká v továrně, rád zajde za děvčaty z účtárny. Je naivní, je dobrosrdečný. Ale pořád je to podivín. Jeho okolí vnímáme podle toho, zda Jerry zrovna zobe nebo nezobe předepsané léky. Ve finále je nicméně uřezaná lidská hlava odpočívající v ledničce pořád lidskou hlavou. Jerry to holt v dětství neměl snadné a náročné to budou mít i jeho potencionální přítelkyně, které skončí v desítkách krabiček coby potrava pro domácí mazlíčky. Ano, na papíře to zřejmě vypadalo vtipně a nápaditě, na plátně to ale takové bohužel není. Nebráním se netradičním kouskům, které točí různé žánry. Jenže tenhle nijak zajímavě nepracuje s narušenou myslí, není to ani dostatečně divné (ať si pod pojmem představíme cokoliv), nemá to ani pořádnou atmosféru, kterou by si to zasloužilo. A bijte mě, ale Reynolds svého „hrdinu“ jednoduše neutáhl. Pojem originální mi tady prostě nesedí!! ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Komediální ujetina, jakou jsem opravdu hodně dlouho neviděla. Ale pří vší pokloně k takovému extravagantnímu dílku mám přesto pocit, že by tomu svědčila ještě trochu větší jiskra. Bocscoa s Whiskasem bych chtěla mít doma, myslím, že nějaké využití bych pro ně rozhodně našla:-) Ryan Reynolds byl svůj, tak jak ho znám a ten závěr s modrýma polobotkama byla super tečka. Plus hezké barvičky s prima muzikou, které to celé zvedly o level nahoru, mě nutí, abych si nechala ještě chvilku na rozhodnutí, co takovému The Voices nakonec napálím. - Vzhledem k faktu, že jsem to přežila (mnozí ví:D) bez úhony na zdraví, tak tentokrát střílím hvězdy směrem nahoru, asi tam vážně patří! ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film Hlasy pojednává o jednom klukovi (Ryan Reynolds) ,který to v dětství neměl jednoduché (jak já mu rozumím...) a holt to na něj zanechalo tolik stop,že bez užívání léku si dnes jako dospělý čerstvě zaměstnaný skladník povídá s vlastním psem a kocourem,který mu rádi odpovídají a jednoho dne ho i navedou hlavně tedy kocour k vraždě dívky,která se mu v práci zalíbila,ale ona ho jak si nechce a považuje ho za podivína.Takže jednoho večera ve zkratu nám Jerry onu dívku zabije ale koucour mu připomenu ,že musí udělat něco s tělem co nechal v lese a tak nám začíná příběh plný krve,rozdvojené osobnosti a rozhodně ne žádného happy endu.Film mi sednul a v dosti věcech jsem Jerrymu rozuměl.Takže za mě celkově 75 % a čtyři hvězdy. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama